Neler Yeni

Leauge Of Legends Hesap Kurtarma Hk. (sorunu çözene valorant set hediye edeceğim)

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Burdan emailinizi kontrol edin sizin şu anki hesabınıza mı bağlı?
eğer öyleyse tekrar ticket atın ve mailinize kod gelmemesi ile ilgili şikayet başlatın mail değiştirme ile ilgili değil.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Hocam dediğim gibi bir babayiğit çıkarsa son çıkan vol

Hocam şifre ve kullanıcı adı hala bende. Hesabı aldığını düşünmüyorum şifre değişmedi çünkü sadece bana doğrulama kod maili gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım hesabı nereden aldığımı bulamadım bir türlü.

Kontrol ettim bulamadım.
nerden aldığınızı bulup şikayet olusturun. Bu işler mahkeme yoluna bulaşılacak yollar değil hem çok maliyetli hem çok uğraştırıcı satın aldığınız kişi ile konusup zorlayın biraz

Berke123

80+ Bronze
Hocam adam hesabı geri almamış, sorunu anlamadınız sanırım. Zaten şuan kullanıcı adı ve şifre ile kendisi de giriş yapamaz. doğrulama kodu yine benim mailime kayıtlı.
hocam attığınız ss e bakınca riot desteğin hesabın sizin olduğunu doğrulayamadığını görüyorum siz tam olarak nasıl bir ticket attınız "mailime kod gelmiyor" dediğinizde size hesabın güvenliğini doğrulamam için yeterli bilgi vermedin demez bence. çok kısıtlı bilgilerle bu yorumu yaptım yanlış olabilir kusura bakma en başından riotla olan ticketını atar mısın olay belki sandığın gibi değildir

DeoNade

80+ Bronze
Burdan emailinizi kontrol edin sizin şu anki hesabınıza mı bağlı?
eğer öyleyse tekrar ticket atın ve mailinize kod gelmemesi ile ilgili şikayet başlatın mail değiştirme ile ilgili değil.
Hocam bu yöntemi uygulamak için hesaba giriş yapmam lazım zaten. giriş yapabilsem zaten clientten yaparım sorun doğrulama kodunun direkt olarak bana gelmemesinde. Bu doğrulama kodu gelmemesi ile ilgili biletlerimde riot hem konuyu anlamıyor hem istenilen sorulara cevap vermediğim için bana yardımcı olmuyor.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Hocam bu yöntemi uygulamak için hesaba giriş yapmam lazım zaten. giriş yapabilsem zaten clientten yaparım sorun doğrulama kodunun direkt olarak bana gelmemesinde. Bu doğrulama kodu gelmemesi ile ilgili biletlerimde riot hem konuyu anlamıyor hem istenilen sorulara cevap vermediğim için bana yardımcı olmuyor.
Hocam mail kısmında başka mail gözüküyorsa geçmiş olsun hesabınızı geri çekmiş satan kişi.

DeoNade

80+ Bronze
hocam attığınız ss e bakınca riot desteğin hesabın sizin olduğunu doğrulayamadığını görüyorum siz tam olarak nasıl bir ticket attınız "mailime kod gelmiyor" dediğinizde size hesabın güvenliğini doğrulamam için yeterli bilgi vermedin demez bence. çok kısıtlı bilgilerle bu yorumu yaptım yanlış olabilir kusura bakma en başından riotla olan ticketını atar mısın olay belki sandığın gibi değildir
Paylaşıyorum;

1684858518395.png

1684858536019.png

gerekli cevapları verdim resim paylaşmıyorum devam ediyorum..
1684858586925.png

1684858604240.png

1684858642432.png

1684858656540.png

bu ilk bilet gönderimim..

Paylaşıyorum;

1684858518395.png

1684858536019.png

1684858586925.png

1684858604240.png

1684858642432.png

1684858656540.png

2. bilet gönderimim.

1684858708064.png

1684858736111.png

1684858748822.png

Normal olarak mail attığımda otomatik olarak bize bilet gönder seçeneği mevcut

Hocam mail kısmında başka mail gözüküyorsa geçmiş olsun hesabınızı geri çekmiş satan kişi.
Hocam satan kişinin çektiğini düşünmüyorum diyorum. 1. sebep adam bir kere şifremi bilmiyor nasıl doğrulama kodu gelecek kendisine. Sorunsuz bir şekilde mailime doğrulama kodu geliyordu ben giriş yaparken. Biranda mail gelmeyi kesti. Adamın spama düşürmesi için hesabı bir kere şifremi unuttum deyip kod istemesi gerekir. Ayrıca riota bilet atıp alsa ben bugün hesaba zaten giremiyor olurum

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Paylaşıyorum;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

2. bilet gönderimim.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Hocam satan kişinin çektiğini düşünmüyorum diyorum. 1. sebep adam bir kere şifremi bilmiyor nasıl doğrulama kodu gelecek kendisine. Sorunsuz bir şekilde mailime doğrulama kodu geliyordu ben giriş yaparken. Biranda mail gelmeyi kesti. Adamın spama düşürmesi için hesabı bir kere şifremi unuttum deyip kod istemesi gerekir. Ayrıca riota bilet atıp alsa ben bugün hesaba zaten giremiyor olurum
hocam bilmesine gerek yok bi kere benimde hesabımı çaldılar hesap bende değilken soruları cevaplayabildim sonra hesabı geri aldım şifreyi vs değiştirebildiğim herşeyi değiştirdim kısaca sonrasındada hesabı sattım eğer kötü niyetli biri olsaydım şuan ben hesabımı geri alırdım sattığım kişiden

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Hocam etrafımda bir çok kişi hesap sıkıntısı çekti hepsi şu mail sorularıyla çözdü işi onla çözülmediyse sıkıntı vardır bence ama yine deneyin derim bot bağlanana kadar uğraşın en son sürekli aynı mesaj geliyor o zaman salın yazmayı

PixDraw

80+ Bronze
Paylaşıyorum;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

2. bilet gönderimim.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

riotta ilk bilgilerle tüm hesaplar geri alınır

Şifreyi değişmeniz 2fa yı açmanız vs. tamamiyle önemsiz ilk sahibi art niyetliyse yıllar sonra dahi alabilir tek tickete bakar.

DeoNade

80+ Bronze
riotta ilk bilgilerle tüm hesaplar geri alınır

Şifreyi değişmeniz 2fa yı açmanız vs. tamamiyle önemsiz ilk sahibi art niyetliyse yıllar sonra dahi alabilir tek tickete bakar.
Hocam ticket ile satın aldı diyelim, şifrem vs. hepsi duruyor mailim duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
hocam bu sorun arada banada oluyor genelde 1-2 gün kod yollamıyorum ve düzeliyor olmadı mailinizde yer kalmamışda olabilir (biraz saçma ama) bi kaç mail silip tekrar denermisiniz ?

DeoNade

80+ Bronze
hocam bu sorun arada banada oluyor genelde 1-2 gün kod yollamıyorum ve düzeliyor olmadı mailinizde yer kalmamışda olabilir (biraz saçma ama) bi kaç mail silip tekrar denermisiniz ?
Hocam buna benzer bir çözüm dendi fakat denendi.

Top Bottom