- Reaksiyon skoru
- 9
Teknofas - Teknolojiye Dair Herşey
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları teknofas.com'da. Fiyatlarımızı Görmeden Teknoloji Ürünleri Almayın. %100 Güvenli Alışveriş. 24 Saatte Kargo. Stoktan Hızlı Teslimat.
Ayrıca "BURCE" indirim kodu ile 258TL daha ucuza geliyor. 8342TL toplam.Teknofas - Teknolojiye Dair Herşey
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları teknofas.com'da. Fiyatlarımızı Görmeden Teknoloji Ürünleri Almayın. %100 Güvenli Alışveriş. 24 Saatte Kargo. Stoktan Hızlı Teslimat.www.teknofas.com
Güzel fırsatmış hocam ürünü takip edenler varsa değerlendirebilir.Ayrıca "BURCE" indirim kodu ile 258TL daha ucuza geliyor. 8342TL toplam.
Ben biraz araştırdım, yeni bir firma Hz.Yasuo Burce gibi yayıncılara ana sponsor olmuşlar siparişimi verdim bakalım beklemedeyizsite güvenilir mi?
Logosu ve ismi yazan bir tabelayı Ankara/sıhhiye'de görmüştüm. Hala var mı yok mu emin değilim yarın bakmam lazımsite güvenilir mi?
Alan arkadaşım 1 haftaya satmıştı, kötü olduğu için değil, kullanmadığı için. aşırı araba oyunu oynamıyorsanız almayın.Teknofas - Teknolojiye Dair Herşey
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları teknofas.com'da. Fiyatlarımızı Görmeden Teknoloji Ürünleri Almayın. %100 Güvenli Alışveriş. 24 Saatte Kargo. Stoktan Hızlı Teslimat.www.teknofas.com
knk öyle imkanı yiyeyim 8 k vermek nerde 14 15k vermek nerdeGüzel fırsat ama İmkanı olan Thrustmaster t300 alsın
1 ay önce th8a vites + t300rs gt 19 ay garantili 10k ya aldım 15.5k ya sattım. Geçen hafta garantisiz t300rs gt 7200tl ye 20 ay garantili g29 vitesi dönüştürücü ile birlikte 1.5k ya aldım. Ararsan bulursun yani takip etmek lazımknk öyle imkanı yiyeyim 8 k vermek nerde 14 15k vermek nerdeyazdığın hiç mantıkl ıdeğil