logitech g305 lightspeed alınır mı ?

yaklaşık 1 ay önce aldım. Son derece memnunum gecikme yok kopma vs. yok pil ömrü güzel hala teklemedi. Tavsiye ederim ben 800 TL'ye almıştım tabii bu fiyatlara başka ürün öneren olacaktır illa bu ürünü alırsanız diye fikrimi belirtmek istedim. Merak ettiğiniz başka bir şey varsa ürünle alakalı sorabilirsiniz.

yaklaşık 1 ay önce aldım. Son derece memnunum gecikme yok kopma vs. yok pil ömrü güzel hala teklemedi. Tavsiye ederim ben 800 TL'ye almıştım tabii bu fiyatlara başka ürün öneren olacaktır illa bu ürünü alırsanız diye fikrimi belirtmek istedim. Merak ettiğiniz başka bir şey varsa ürünle alakalı sorabilirsiniz.
bilgi için teşekkür ederim.

iki gün önce ikinci el 500Tl'ye aldım. İlk kablosuz mouse deneyimim. Biraz ağır. Ancak kendi adima hicbir sorun yasatmadı. Steelseries rival300 mousedan gectikten sonra tiklama hissiyatı berbat bence hic begenmedim. on liralik mousea basiyomsu gibi. kablosuz mesafesi ortalama 4metreden işliyo duvar arkasından. 2 gunde 5-6 saat kullandım kopma vs yasamadim daha. 6yillik mousepadde bile guzel kayiyor yeni ve kaliteli mousepadde yağ gibi akar diye düşünüyorum.

Geri