Witcher 3'te Çok Sıkıldım

Emrullah9

80+
Reaksiyon skoru
203
Selamlar, yakın zamanda RDR 2 bitirdim ve 1 saniye dahi sıkılmadım. Çok eğlenerek oynadım hatta geceleri uykudan uyanıyordum oyunu oynamak için. Bu hızla Witcher 3 de akar dedim çünkü Witcher 3 de çok sevilen ve beğenilen bir oyun. Witcher 3 e başladım fakat acayip sıktı. Şu anda Ciri'yi aramak Velen'e geldim ve hiç sarmıyor. Acaba ilerleyen zamanlarda sarar mı? Yoksa böyle devam ederse oyunu bitirmeden bırakacağım çünkü oyunun hikayesi galiba 60 saat civarında, belki ilerleyen zamanlarda şansımı tekrar denerim.

rdr oynadıktan sonra öyle oluyor her oyun sıkıcı geliyor
Hocam daha önce de oynamıştım Witcher gene eğlenememiştim. Temmuz 2022 de almışım ve şu anda 10 saatim anca olmuş ( çoğunda PC açık kaldı benim oynadığım 3 saat anca ).

Kişiden kişiye değişen bir durum, ben de rdr2'de çok sıkıldım ama witcher3 baya sardı oynayıp bitirdim

Kişiden kişiye değişen bir durum, ben de rdr2'de çok sıkıldım ama witcher3 baya sardı oynayıp bitirdim
Hocam ilerleyen zamanlarda daha eğlenceli bir duruma gelir mi oyun? Mesela Breaking Bad'in başları sıkıcı ama ilerledikçe çok keyifli oluyor, onun gibi.

Yetenekler açıldıkça daha güzel hale geliyor, ben bir ara ana hikayeyi oynamayı bırakıp gwent'e sarmıştım baya güzel gidiyordu. Tabi 3-4 saat oynadıysanız ne kadar güzelleşebilir orası şüpheli, sonuçta oyunu biraz anlamışsınızdır.

Witcher 3 ilerledikce güzelleşen bir oyun. Bende rdr2 yi oynayamamıştım aşırı derece sıkılmıştım. Witcher 3 güzel oyun bu arada :)

Bu rdr de bir beni sarmadı sanırım. Tamam oyun güzel görsel iyi de ne bileyim oynama isteği gelmiyor.

Ard arda oynanirsa oyle olur. tam tersi de gecerli witcherden sonra rdr de ayni etkiyi yapiyor. araya baska tarz sikistirin. arka arkaya sulu yemek gitmiyo:)

Ard arda oynanirsa oyle olur. tam tersi de gecerli witcherden sonra rdr de ayni etkiyi yapiyor. araya baska tarz sikistirin. arka arkaya sulu yemek gitmiyo:)
Dediğim gibi Witcher'ı daha önce de denedim fakat hiç sarmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri