Asus Tuf gaming F15 FX506HM-HN114 VS HP VİCTUS 16 D10111NT

hocam her bakdıgım forumda yorumun var şunları söylermisin bana rica etsem
Hangisinde hangisi iyi
Servis
Sağlamlık
Soğutma
Yazılım (Kontrol Panali)
Klavye,Ekran
ve Fps
Rica ediyorum ekran kartı farkını görmeden <3
Servis:Casper servisiyle biri durumun olmadı uzaktan yardımcı oldular
Asusun servisi güzel diye biliyorum
Sağlamlık:Casper asus ezer çünkü metal kasa ve alüminyum kapak
Soğutma:Casper eziyor kanka
Yazılım: Casper ne kadar soğutmada vs. de iyi olsada onda geçmişten gelmiş bir toyluk var ondan dolayı Asus
Klavyede: Casper ama ekranda Asus diye biliyorum
FPS olarak alınacak cihazın özellikleri belirtilmeli örneğin 3060 vs 4050de 4050 geçer
Benim son sözüm kesinlikle Casper çünkü senin attığın model sorunlu
HP için ekleme yapmadım istersen onlarıda karşılaştırırım

Servis:Casper servisiyle biri durumun olmadı uzaktan yardımcı oldular
Sağlamlık:Casper asus ezer çünkü metal kasa ve alüminyum kapak
Soğutma:Casper eziyor kanka
Yazılım: Casper ne kadar soğutmada vs. de iyi olsada onda geçmişten gelmiş bir toyluk var ondan dolayı Asus
Klavyede: Casper ama ekranda Asus diye biliyorum
FPS olarak alınacak cihazın özellikleri belirtilmeli örneğin 3060 vs 4050de 4050 geçer
Benim son sözüm kesinlikle Casper çünkü senin attığın model sorunlu
HP için ekleme yapmadım istersen onlarıda karşılaştırırım
Çok güzel aciklamissin ellerine sağlık lakin
Hp yi saymamissin bile ben çok abartilacak oyunlar oynamam illa 4050 aliyim diye bir şey yok yani hp victus bu saydiklarinin hepsinde çöp mu yaw

Çok güzel aciklamissin ellerine sağlık lakin
Hp yi saymamissin bile ben çok abartilacak oyunlar oynamam illa 4050 aliyim diye bir şey yok yani hp victus bu saydiklarinin hepsinde çöp mu yaw
Hayır mesela Asusla eşleştirelim ve evet 4050 almak en mantıklısı olur en günceli en verimlisidir
hocam her bakdıgım forumda yorumun var şunları söylermisin bana rica etsem
Hangisinde hangisi iyi
Servis
Sağlamlık
Soğutma
Yazılım (Kontrol Panali)
Klavye,Ekran
ve Fps
Rica ediyorum ekran kartı farkını görmeden <3
Servis:Asus tek atar
Sağlamlık:Asus tek atar
Soğutma:Victus tek atar
Yazılım: Asus tek atar
Klavye ve ekranda bilemiyorum Asus güçlü ama hpnin elindekini bilmiyorum
FPS dediğim gibi değişir ben casperdan yana oy kullanıyorum casperın tek kötü yanı fan sesinin fazla olması

Hayır mesela Asusla eşleştirelim ve evet 4050 almak en mantıklısı olur en günceli en verimlisidir

Servis:Asus tek atar
Sağlamlık:Asus tek atar
Soğutma:Victus tek atar
Yazılım: Asus tek atar
Klavye ve ekranda bilemiyorum Asus güçlü ama hpnin elindekini bilmiyorum
FPS dediğim gibi değişir ben casperdan yana oy kullanıyorum casperın tek kötü yanı fan sesinin fazla olması
Sağolasın

Yanlış biliyorsun. Asus ve acerin servisi ortak Sms İnfocom diye bir yer. Gayet hızlı bir servis ama bir şey düzelttikleri yok. Cihazların içini temizleyip, dışını toza bulayıp, zaman zaman eksik vidalarla geri gönderiyorlar. Gönderirken aldıkları tek önlemde ince bir streç filme sarıp göndermek. O streç filmde kargo gelene kadar parçalanıyor. Kargo sırasında cihaz kutusu açılırsa cihaz naneyi yer. Kullanıma engel bir sorun yoksa göndermeyin.

Asus cihazları ısıtan yazılımları. Birkaç ayar ve uygulama ile oldukça serin çalışan cihazlara dönüşüyorlar

Yanlış biliyorsun. Asus ve acerin servisi ortak Sms İnfocom diye bir yer. Gayet hızlı bir servis ama bir şey düzelttikleri yok. Cihazların içini temizleyip, dışını toza bulayıp, zaman zaman eksik vidalarla geri gönderiyorlar. Gönderirken aldıkları tek önlemde ince bir streç filme sarıp göndermek. O streç filmde kargo gelene kadar parçalanıyor. Kargo sırasında cihaz kutusu açılırsa cihaz naneyi yer. Kullanıma engel bir sorun yoksa göndermeyin.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim not ettim 🙂

Geri