❌İndirim Bitti! MSI Katana 15 4070 İ7-12650h Ips-Level 43K

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Son düzenleme:
Almıstım bunu fakat gorkem abinin tavsiyesi ile iade edip daha farklı değerlendirdim.

Neden iade ettiniz hocam ve yerine ne aldınız?
Ben çok fazla pc ile uğraşan biri değildim, arada oyun vs oynuyordum. Asus rog strix g15 aldım ve paranın üstü ile odayı düzenledim. O sıralar yeni taşınmıştım oda bomboştu. Hatta sevdiğim 2 grubun tshirtini bile almaya yetti para.

Anladım yani daha düşük bi cihaz aldınız bu kasayı iade etmenizin sebebi daha az ücretle daha güçsüz cihaz almak ?
Ben çok fazla pc ile uğraşan biri değildim, arada oyun vs oynuyordum. Asus rog strix g15 aldım ve paranın üstü ile odayı düzenledim. O sıralar yeni taşınmıştım oda bomboştu. Hatta sevdiğim 2 grubun tshirtini bile almaya yetti para.

Anladım hocam iyi yapmışsınız ancak burda farklı bir durum var :D. Bu paraya daha iyi bir laptop aldınız sandım ben. Konudan baya sapıcak ama odaya neler aldınız?
tasarım olarak bu zamana kadar gördüğüm en iyi laptop daha iyileri elbette vardır ya :D
Hocam açıkçası zevkler ve renkler konusu tasarım kişiden kişiye değişir ama düpdüz bi tasarımı var biraz monsterlara benziyor.
Bence köşeli tasarımlar daha iyi mesela :

insan bir bilgisayara aşık olur mu ben oldum
Anladım hocam iyi yapmışsınız ancak burda farklı bir durum var :D. Bu paraya daha iyi bir laptop aldınız sandım ben. Konudan baya sapıcak ama odaya neler aldınız?

Hocam açıkçası zevkler ve renkler konusu tasarım kişiden kişiye değişir ama düpdüz bi tasarımı var biraz monsterlara benziyor.
Bence köşeli tasarımlar daha iyi mesela :
Tasarım mı
Üstüne tanımam
Konudaki laptop alınır bu arada ihtiyacı olan kaçırmasın.

Tasarım mı
Üstüne tanımam
MSI bitirmiş bu işi harbiden mükemmel tasarım

ekran kartı 105w imiş aklınızda bulunsun

Tasarım mı
Üstüne tanımam
Konudaki laptop alınır bu arada ihtiyacı olan kaçırmasın.
Üfff mükemmel tasarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı 105w imiş aklınızda bulunsun
Kanka çoktan yazdım zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye