GoodManSaul
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
gram altın çeyrek altın yarım altın ya da bankadan mı altın alınır? Hangisinin kullanımını önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
IMF Elemanından öğrenicek tabi ******** Gözlerinde ışıltı olan nebatidenmi yoksa damattanmı öğrenicektiBencede tam tersi. Terlikler, Hukuku FETÖCÜLERDEN, İnsan haklarını HDPKK lılardan, Ekonomiyi IMF elemanlarından, Gündemide ABD li FOX dan öğrenen tiplerdir...![]()
![]()
Bende aday olmamasını destekliyordum ancak yinede olduktan sonraki süreçte sesimi çıkarmadım Mansur yavaşın aday olması gerekiyordu eko kk mansur üçlüsü arasında olmadı sonuç gene hüsran Ya kanadaya yada almanyaya giderim ben akrabalarım var oralarda bana koymaz ama KADER bence bu olanların hepsi Ayrıca artık hem ana muhalefet liderinin hemde iktidar liderinin koltuklarını bırakması gerekSonuna kadar muhalif biri olarak bir dahaki seçimlerde kim aday olursa olsun ne olursa olsun gidip Ak partiye oy vereceğim. Aday olma dedikçe hakaretlere uğradık, yanlışlarını söyledikçe hakaretlere uğradık. Tamam dedik sustuk sonuçta gittiler kaybettiler. He öyleyse bizimde sabrımız taştı artık.
Bilader Adamın görüşü kendine adam kendi fikrini ortaya atıyor her koyun kendi bacağından asılır bunuda unutma hem neden kendi üstüne alınıyorsun adam seninle ilgili bi lafmı etmişte hemen saldırıyorsunKardeş sen durumun ciddiyetinde değilsin galiba burada Allaha karşı yapılan bir saygısızlık ve hadsizlikten bahsediyorum formun sahibinin kim olduğu önemli değil ben hepimizin sahibine yapılan saygısızlıktan bahsediyorum yetmez mi?
Ayrıca dini inancınız ne olursa olsun umrumda değil fakat kimse kimsenin inancına veya değerlerine saygısızlık ve laf edemez.
attılar zaten bunlar okuyup anlamadıkları için böyle tartışmalar çıkıyorBeyler o dedi diye de bence abartıya gerek yoktu . Haber linki atmanız en iyi cevap olacaktı zaten .
Manda yoğurdu ile medine hurması verelim açılırlar belkiIMF Elemanından öğrenicek tabi ******** Gözlerinde ışıltı olan nebatidenmi yoksa damattanmı öğrenicekti![]()
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aday olmamasını destekliyordum ancak yinede olduktan sonraki süreçte sesimi çıkarmadım Mansur yavaşın aday olması gerekiyordu eko kk mansur üçlüsü arasında olmadı sonuç gene hüsran Ya kanadaya yada almanyaya giderim ben akrabalarım var oralarda bana koymaz ama KADER bence bu olanların hepsi Ayrıca artık hem ana muhalefet liderinin hemde iktidar liderinin koltuklarını bırakması gerek
Bilader Adamın görüşü kendine adam kendi fikrini ortaya atıyor her koyun kendi bacağından asılır bunuda unutma hem neden kendi üstüne alınıyorsun adam seninle ilgili bi lafmı etmişte hemen saldırıyorsun
attılar zaten bunlar okuyup anlamadıkları için böyle tartışmalar çıkıyor
Soğan alıcak parası yok birçoğunun hala oy veriyolar yaManda yoğurdu ile medine hurması verelim açılırlar belki![]()
yıl sonunu görmez bence 40 olması cs bet sitelerine 3 5 atayım bende katlarsam kâr yaparım barihaziran sonunda 25 i görür yıl sonunda 35-40 civarında gezer
Forumda bundan daha cahil birisine rastlamadım. Bir de IceWolf muydu neydi o varben daha dün dışarı çıktım burger king kfc falan hepsi dolu![]()
biraz durdurmak için çaba sarf ederler ama durduramazlar yıl sonu veya mart gibi olur garantiSoğan alıcak parası yok birçoğunun hala oy veriyolar ya![]()
yıl sonunu görmez bence 40 olması
Hocam satılacak dolar rezervi kalmadı swiftle dönüyor şuan döviz yabancı yatırımcı yok ülkede adam akıllı ee petrol zenginide değiliz Yıl sonuna doğru belki yıl sonunuda görmeden moratoryum açıklayabilirizbiraz durdurmak için çaba sarf ederler ama durduramazlar yıl sonu veya mart gibi olur garanti