Mustafanew
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Dell g2422hs modelVar ama öyle çok fazla değil orta fiyatlı bir monitörse gayet normal.
çok az , büyük ihtimalle ips panel ve kamerandan dolayı böyle gözüküyordur. Kendi gözünle çok fazla ufo kopyası ve silik ufolar görmüyorsan az ghosting vardır. Kamera ile çok belli olmazGhosting var mı yakından çektim telefondan
Güzel monitör hocam içiniz rahat olsun kameradan dolayı normalden daha fazla ghosting gözükür , bir problem yokDell g2422hs model
Öyle mi diyorsun evet telefon Huawei Mate 20 lite normal bakışta hepsi tek gözüküyor hiç arkadan gelen ufo yok eminsin değil mi hacım yaçok az , büyük ihtimalle ips panel ve kamerandan dolayı böyle gözüküyordur. Kendi gözünle çok fazla ufo kopyası ve silik ufolar görmüyorsan az ghosting vardır. Kamera ile çok belli olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel monitör hocam içiniz rahat olsun kameradan dolayı normalden daha fazla ghosting gözükür , bir problem yok
Var ama az.Öyle mi diyorsun evet telefon Huawei Mate 20 lite normal bakışta hepsi tek gözüküyor hiç arkadan gelen ufo yok eminsin değil mi hacım ya
gözünle gördüğün önemli telefonla çektiğin değil hocam , gözünle fotoğraftaki ile aynı görsen bile sorun olmaz fotoğrafta bile çok çok az ghosting varÖyle mi diyorsun evet telefon Huawei Mate 20 lite normal bakışta hepsi tek gözüküyor hiç arkadan gelen ufo yok eminsin değil mi hacım ya
Oh ya teşekkür ederim monitör çok güzel hz yi yaptım 165 oldu şuan ölü piksel de yok o yüzden çok mutlu oldum başka test var mı yapacağım bildiğingözünle gördüğün önemli telefonla çektiğin değil hocam , gözünle fotoğraftaki ile aynı görsen bile sorun olmaz fotoğrafta bile çok çok az ghosting var
Rica ederim hayırlı olsun bu arada monitör baya iyi. Birde ışık sızması testi yapın , ips panel olduğu için illaki ışık sızması vardır ama çok fazla olmaması gerek. https://www.lightbleedtest.com buraya girip click hereye basın ve odanızın ışığını kapatın. Ekrandaki beyazlıklar fazla olmaması lazım.Oh ya teşekkür ederim monitör çok güzel hz yi yaptım 165 oldu şuan ölü piksel de yok o yüzden çok mutlu oldum başka test var mı yapacağım bildiğin
Tamam yapayım sağol ustamRica ederim hayırlı olsun bu arada monitör baya iyi. Birde ışık sızması testi yapın , ips panel olduğu için illaki ışık sızması vardır ama çok fazla olmaması gerek. https://www.lightbleedtest.com buraya girip click hereye basın ve odanızın ışığını kapatın. Ekrandaki beyazlıklar fazla olmaması lazım.
Yaptım gözümle gördüğün hafif sağ kenarda parlaklık var ufak telefonla çekeyim dedim sanki çok fazla gibi yapıyor telefonRica ederim hayırlı olsun bu arada monitör baya iyi. Birde ışık sızması testi yapın , ips panel olduğu için illaki ışık sızması vardır ama çok fazla olmaması gerek. https://www.lightbleedtest.com buraya girip click hereye basın ve odanızın ışığını kapatın. Ekrandaki beyazlıklar fazla olmaması lazım.
telefonda çok fazla çıkar , gözünüzle gördüğünüz eğer sadece sağ köşedeki varsa problem yok , tüm ips panellerde ışık sızması oluyor az çok sorun etmeyin bendede varTamam yapayım sağol ustam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptım gözümle gördüğün hafif sağ kenarda parlaklık var ufak telefonla çekeyim dedim sanki çok fazla gibi yapıyor telefon