🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

Bu Kafayla Devam Etsinler Faiz İndiriyorlar Birde Doları Düşünen Yok Para Basarız Geçeriz Diyorlar Resmen
Şu anda hükümet de para basıyor en son Almanya gibi olucaz diye korkuyorum. Hükümetin düzeltmeye niyeti yok bir 5 yıl daha ayakta durduğu kadar dursun ekmeğimize bakalım modunda lar.

Rte dediği gibi ben ekonomistim. 😂😂🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda hükümet de para basıyor en son Almanya gibi olucaz diye korkuyorum. Hükümetin düzeltmeye niyeti yok bir 5 yıl daha ayakta durduğu kadar dursun ekmeğimize bakalım modunda lar.
Sonumuz 1. Dünya sonrası Almanya gibi olacak zaten.

Evet, ATM'den para çektiğimde yeni basılmış art arda sıralanmış seri numaralı paralar veriyor artık. ATM den hiç eski para çektiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda.

Evet, ATM'den para çektiğimde yeni basılmış art arda sıralanmış seri numaralı paralar veriyor artık. ATM den hiç eski para çektiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda.
Bugün toptancıdan 5 lik banknot istedim 5 lik yok 10 luk vereyim dedi Bi çıkardı 1000 1500tl lik sadece 10tl dedim bu ne 1 kişi vermiş ve çoğu da seriydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakın cebinizde para duracağına evinizde yiyecek elektronik olsun. Her ikiside hem dolar hemde enflasyon ile artıyor.

45 50 TL olur inşallah bu millete her şey müstahak kendileri istediler bunları

Son düzenleme:
arkadaşlar ben dolar değil de altın yaptım altın hakında ne düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,893
Üyeler
184,072
Son üye
apn0s
Geri