Ez debug ışıgı yanıyor sonra kapanıyor

Reaksiyon skoru
97
Arkadaşlar sanırım işlemci ışığı bu yanıyor sonra kapanıyor
IMG_0869.jpeg

Arabada göstergede arıza ışığı yanıyor deyip neyin arıza ışığı yandığını söylememek gibi olmuş bu biraz :)

knkm hangisi yanıyor sıralayacak olursak 1,2,3,4
hangisi
şimdi şöyle o gri kutuya yakın olan 1 dersek önce 1 numara yanıyor sonra 2 ya da 3 yanıyor en son 4 yanıyor zaten video atıcam sabit bir tanesi yanmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arabada göstergede arıza ışığı yanıyor deyip neyin arıza ışığı yandığını söylememek gibi olmuş bu biraz :)
kankam görebilsem yazıcam bi saniye :D

o ışığın yanma sebebi ilk açılışta kontrol amaçlıdır. Yanıp sönmesi lazım eğer sürekli yanıyor ise rengi ile beraber klavuzda sorunun kaynağı yazar.
oyun oynuyordum oyle kapandı

knkm ben yaklaşık 20cm den okuyabiliyorum aba kişide nkişiye değişir bu

o ışığın yanma sebebi ilk açılışta kontrol amaçlıdır. Yanıp sönmesi lazım eğer sürekli yanıyor ise rengi ile beraber klavuzda sorunun kaynağı yazar.

şimdi şöyle o gri kutuya yakın olan 1 dersek önce 1 numara yanıyor sonra 2 ya da 3 yanıyor en son 4 yanıyor zaten video atıcam sabit bir tanesi yanmıyor

kankam görebilsem yazıcam bi saniye :D

knkm hangisi yanıyor sıralayacak olursak 1,2,3,4
hangisi

oyun oynuyordum oyle kapandı

sürekli böyle yanıp sönüyor mu yoksa benlirli bi sayıdan sonra duruyor mu?

sürekli böyle yanıp sönüyor mu yoksa benlirli bi sayıdan sonra duruyor mu?
yok sürekli degil kapanıcagı zaman yakıyor cpu ışıgı yanıyor sanırım oyun oynarken 10 dk sonra bu şekilde kapanıyor ekran kartı başka pc de denedim sorunsuz calısıyor psu yu da degiştim anakartla işlemci kaldı bilemiyorum artık

yok sürekli degil kapanıcagı zaman yakıyor cpu ışıgı yanıyor sanırım oyun oynarken 10 dk sonra bu şekilde kapanıyor ekran kartı başka pc de denedim sorunsuz calısıyor psu yu da degiştim anakartla işlemci kaldı bilemiyorum artık
valla anlamadım bende peki işlemci sıcaklığına ve core hızlarına baktın mı oyun içi bir sıkıntı var mı?

Geri