Alielyürek
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
Arkadaşlar sanırım işlemci ışığı bu yanıyor sonra kapanıyor
daha da yakınlaştırırmısın veya ışığın yandığı yerde karşılığı olan cpu vga boot gibi yazılar olması gerekmektedir.Arkadaşlar sanırım işlemci ışığı bu yanıyor sonra kapanıyor Alıntıyı görüntüle
Okumaya çalışırken kör oluyordum görmeye calısıcamdaha da yakınlaştırırmısın veya ışığın yandığı yerde karşılığı olan cpu vga boot gibi yazılar olması gerekmektedir.
knkm ben yaklaşık 20cm den okuyabiliyorum aba kişide nkişiye değişir buOkumaya çalışırken kör oluyordum görmeye calısıcam
daha da yakınlaştırırmısın veya ışığın yandığı yerde karşılığı olan cpu vga boot gibi yazılar olması gerekmektedir.
şimdi şöyle o gri kutuya yakın olan 1 dersek önce 1 numara yanıyor sonra 2 ya da 3 yanıyor en son 4 yanıyor zaten video atıcam sabit bir tanesi yanmıyorknkm hangisi yanıyor sıralayacak olursak 1,2,3,4
hangisi
kankam görebilsem yazıcam bi saniyeArabada göstergede arıza ışığı yanıyor deyip neyin arıza ışığı yandığını söylememek gibi olmuş bu biraz![]()
o ışığın yanma sebebi ilk açılışta kontrol amaçlıdır. Yanıp sönmesi lazım eğer sürekli yanıyor ise rengi ile beraber klavuzda sorunun kaynağı yazar.Arkadaşlar sanırım işlemci ışığı bu yanıyor sonra kapanıyor Alıntıyı görüntüle
oyun oynuyordum oyle kapandıo ışığın yanma sebebi ilk açılışta kontrol amaçlıdır. Yanıp sönmesi lazım eğer sürekli yanıyor ise rengi ile beraber klavuzda sorunun kaynağı yazar.
knkm ben yaklaşık 20cm den okuyabiliyorum aba kişide nkişiye değişir bu
o ışığın yanma sebebi ilk açılışta kontrol amaçlıdır. Yanıp sönmesi lazım eğer sürekli yanıyor ise rengi ile beraber klavuzda sorunun kaynağı yazar.
şimdi şöyle o gri kutuya yakın olan 1 dersek önce 1 numara yanıyor sonra 2 ya da 3 yanıyor en son 4 yanıyor zaten video atıcam sabit bir tanesi yanmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kankam görebilsem yazıcam bi saniye![]()
Arabada göstergede arıza ışığı yanıyor deyip neyin arıza ışığı yandığını söylememek gibi olmuş bu biraz![]()
knkm hangisi yanıyor sıralayacak olursak 1,2,3,4
hangisi
sürekli böyle yanıp sönüyor mu yoksa benlirli bi sayıdan sonra duruyor mu?oyun oynuyordum oyle kapandı
yok sürekli degil kapanıcagı zaman yakıyor cpu ışıgı yanıyor sanırım oyun oynarken 10 dk sonra bu şekilde kapanıyor ekran kartı başka pc de denedim sorunsuz calısıyor psu yu da degiştim anakartla işlemci kaldı bilemiyorum artıksürekli böyle yanıp sönüyor mu yoksa benlirli bi sayıdan sonra duruyor mu?
valla anlamadım bende peki işlemci sıcaklığına ve core hızlarına baktın mı oyun içi bir sıkıntı var mı?yok sürekli degil kapanıcagı zaman yakıyor cpu ışıgı yanıyor sanırım oyun oynarken 10 dk sonra bu şekilde kapanıyor ekran kartı başka pc de denedim sorunsuz calısıyor psu yu da degiştim anakartla işlemci kaldı bilemiyorum artık