Mehmet Şimşek, “Tam Yetkili Hazine ve Maliye Bakanı” olarak kabinede yer alacak.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,202
Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek olabilir. Umarım bağımsız ve yetkili bir bakan olurda ekonomide iyileşmeler görürüz.
1.png

2.png

Kaynak

Hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek olabilir. Umarım bağımsız ve yetkili bir bakan olurda ekonomide iyileşmeler görürüz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kaynak

Yemin ederim olsun bıktım bu pahalılıktan.
Nebatiden iyidir

Son düzenleme:
Böyle bir yemin eden şahısın bize ne faydası olsun.
"Ben Mehmet Şimşek, samimi ve doğrulukla deklare ederim ki, İngiliz vatandaşı olduğumda Majesteleri Kraliçe 2. Elizabeth'e ve varislerine bağlı kalıp yolunda ilerleyeceğim... Birleşik Krallığa bağlılığımı sunarım... İngiliz vatandaşı olarak görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getireceğim..."

Güzel şeyler olabilir ama Imf yi tekrardan başımıza bela edecek gibi duruyor

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kaynak

başkan olduktan sonra dolar 30 lira olunca anlık soba borusuna yansıyan son görüntüler :
images (29).jpeg

Yemin ederim olsun bıktım bu pahalılıktan.
Nebatiden iyidir

Ben bir şey değişeceğini düşünmüyorum.

Bir cacık olmaz
Hocam bu kadar umutsuz olmayalım.
Baştaki adam aynı olunca değişen bir şey olmaz
Eğer bağımsız olursa belki bir şeyler değişebilir.
Ama baştaki kişi yeni bakana "Politika faizini böyle yapacaksın, Çin modeline geçeceğiz, sözümü dinlemezsen görevden alırım!" benzeri şeyler söylerse bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kaynak

Bu adam önceden de maliye bakanı değil miydi? 2009-2015 arası. Gördük bu tarihlerde alım gücünün nasıl düştüğünü.

Böyle bir yemin eden şahısın bize ne faydası olsun.
"Ben Mehmet Şimşek, samimi ve doğrulukla deklare ederim ki, İngiliz vatandaşı olduğumda Majesteleri Kraliçe 2. Elizabeth'e ve varislerine bağlı kalıp yolunda ilerleyeceğim... Birleşik Krallığa bağlılığımı sunarım... İngiliz vatandaşı olarak görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getireceğim..."

Adama saygim artti ama sabahin boyle bir sey yazip simdi adama bakan ol diye yalvarmalari pajcnsnckxkcnd

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kaynak

Şuan ekonominin başına kimi getirirsen getir bir şey değişmez yabancı yatırımcı için öncelik olarak yargının bağımsız olması gerekiyor

Ülkedeki her şeyi sattılar. Devletin kendi fabrikaları filan azınlık durumuna düştü şu durumda. Ülke körfez yatırım ülkesine döndü ayrıca. Ülke liberal mi Çin tipi ekonomi mi benimsiyor o da belirsiz. Ülkenin ekonomik yapılanması çorba olduğu sürece bir şey değişmeyecek aksine daha da kötüye gidecek. Zaten herkes bilsin ki bu iktidar değişse bile bu buhran yoluna girecektik ama şimdiki Türkiye'nin yolu daha şiddetli olacak.

Ülkenin eskiden nasıl kalkınma planları olduysa şimdi de yapılması gerekiyor. Başka çaresi yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri