BIOS kaynaklı durum hocam. 7D77v185(Beta version) mi kurulu?Arkadaşlar yakın zamanda MSİ B650m-a pro wifi anakart ve 7600 lü sistem yaptım fakat bios süreleri ve sistem açılış süresi 30-40 saniye arasında bunun sebebi nedir ? bios son sürüme güncelledim aynı sonuç
Bir sonraki BIOS güncellemesini bekle bakalım hocam. Bu BIOS dosyası zaten 5 defa güncellenmiş.Evet bu son versiyon kurulu
Ben daha kurmadim aynı anakart var bios guncellerler 1 aya düzelir sorun yokAldığım parçalar sorunlu mu diye endişe etmiştim bende
BIOS kaynaklı böyle çok sorun yaşayan oldu. Bazı arkadaşlarda bu son 1 ay içerisinde çıkan yeni BIOS'larla düzelenler olmuş.Aldığım parçalar sorunlu mu diye endişe etmiştim bende
Gözlemlediğim kadarıyla Expo kapandığında bios süresi 14 saniyeye düşüyor son güncellemede ama açınca 35 saniye hala problemli umarım çözerler ( sadece açılış süresi PC açıkken hiçbir performans sorunu yok en azından buna şükür :/ )BIOS kaynaklı böyle çok sorun yaşayan oldu. Bazı arkadaşlarda bu son 1 ay içerisinde çıkan yeni BIOS'larla düzelenler olmuş.