Red Dead Redemption 2 görev ilerlemesi

alihanbkn

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar rdr2 oynamak istedim ingilizcem yok yama da kurmadım oyuna
şu an belli bir yere kadar geldikten sonra hikaye tıkandı gibi
yani illa yapmam gereken bir şey var da ne yapacağımı bilmiyorum bi aydınlatın size zahmet
16858353543123108521057071730878.jpg

Sol altta Blackwaterda görev var ona gidiceksin

Arkadaşlar rdr2 oynamak istedim ingilizcem yok yama da kurmadım oyuna
şu an belli bir yere kadar geldikten sonra hikaye tıkandı gibi
yani illa yapmam gereken bir şey var da ne yapacağımı bilmiyorum bi aydınlatın size zahmetAlıntıyı görüntüle
akşam vakti kimseye görünmeden dere kenarından gideceksin dereden geç

haritayı baya gezmişsin ben oyunu bitirdim ona rağmen çoğu yeri açık değil bende

haritayı baya gezmişsin ben oyunu bitirdim ona rağmen çoğu yeri açık değil bende
Hocam oyunda çıkan yazıları uyarıları çevirip de okumadığım için hikaye tıkandıktan sonra hem hikayeye devam edebilmek hem de oyunu keşfetmek için baya bi gezdim
Normalde onur seviyesi %30 civarıydı insanlara selam vererek daha hikayenin başlarında olmama rağmen fulledim
Beyaz arap atını son seviyeye geliştirdim sanırım artık ilişkimiz artmıyor yemek verip sevince
Oynuyorum oynuyorum da ne yaptığımı bilmiyorum xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

akşam vakti kimseye görünmeden dere kenarından gideceksin dereden geç
Denerim şimdi ama akşam da gittim direkt 50 kişi tepeme çöküyor.
Bir yerde okumuştum sanırım oraya gidebilmek için hikayede belli bi ilerleme kaydetmek gerekiyormuş
Sonra o bölge açılıyormuş

Hocam oyunda çıkan yazıları uyarıları çevirip de okumadığım için hikaye tıkandıktan sonra hem hikayeye devam edebilmek hem de oyunu keşfetmek için baya bi gezdim
Normalde onur seviyesi %30 civarıydı insanlara selam vererek daha hikayenin başlarında olmama rağmen fulledim
Beyaz arap atını son seviyeye geliştirdim sanırım artık ilişkimiz artmıyor yemek verip sevince
Oynuyorum oynuyorum da ne yaptığımı bilmiyorum xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denerim şimdi ama akşam da gittim direkt 50 kişi tepeme çöküyor.
Bir yerde okumuştum sanırım oraya gidebilmek için hikayede belli bi ilerleme kaydetmek gerekiyormuş
Sonra o bölge açılıyormuş
Açılmıyor gizli gitmen gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,190
Üyeler
191,426
Son üye
hamzacan
Geri