16 yaşında biri için iş tavsiyesi

SANSASY10EL

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
141
Önümüz yaz hedef koydugum bazı parcalar var ve iş lazım beklentilerim 2 ay sonunda 15-20k ya yakın param olsun öyle bir yandan da elimde olan minik şeyleri satıyorum letgo,sahibinden,dolap gibi bazen güzel parça bulup al sat yapıyorum da bu pasif gelir her neyse iş olarak annemin yanında paketleme yapabilirim günlük 200-250 falan verir fakat bazı CMT Pzr günleri çalışmıyor bazen malzeme olmuyor erken çıkıyor bazen para vermiyorlar gibi gibisinden iş bulmak için biraz da atılgan olmak lazım sanırsam ne gibi yerlere sormalıyım eleman alma olasılığı yüksek olan?

2 ay sonunda asgari ücret alsan bile 20k paran olmuyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max verecekleri para günlük 200

2 ay sonunda asgari ücret alsan bile 20k paran olmuyor ?

Max verecekleri para günlük 200
Çaycı,kuyumcu,pazarcı,meyve toplayıcısı olabilirsin. Rize de çay toplama ücretleri 800TL günlük

15 de olur hocam orda 15-20 aralığında demek istemiştim
Yine olmuyo ki hocam. Hiçbir iş bilmeyen bir çocuğa kim 2 ay için 15k verir.

15 de olur hocam orda 15-20 aralığında demek istemiştim
Parası günlük 200 üstü ve devamlı olsun da gerisi mühim değil extra sağlam bir yerde garsonlukla günlük 350 bahsislerle 400-450 alsam yandan yandan da ticaret altın gümüş vs yapsam 25-26 bile olur ama o iş bi tık yorucu

Bı yandan fiziksel (klavye mouse vs gibi) bı yandan da sanal (oyun hesabı) satma gibi de işler yapıyorum

Parası günlük 200 üstü ve devamlı olsun da gerisi mühim değil extra sağlam bir yerde garsonlukla günlük 350 bahsislerle 400-450 alsam yandan yandan da ticaret altın gümüş vs yapsam 25-26 bile olur ama o iş bi tık yorucu
Bildiğini yap bence. En azından deneyimin olur. Yaşadığım yerde tarım olayı çok olduğu için günlük 300-500 arası para veriyolar işçilere. 3 ay çalışsan 25k oluyo

Bildiğini yap bence. En azından deneyimin olur. Yaşadığım yerde tarım olayı çok olduğu için günlük 300-500 arası para veriyolar işçilere. 3 ay çalışsan 25k oluyo
Ben Kocaeli'de yaşıyorum aslında seyyar olarak ta biseyler yapabilir gibiyim çünkü birilerinin benim sattığım ürünleri alması aşırı haz veriyor

Ben Kocaeli'de yaşıyorum aslında seyyar olarak ta biseyler yapabilir gibiyim çünkü birilerinin benim sattığım ürünleri alması aşırı haz veriyor
Yap hocam. Sevdiğin şeyi yap para gelir zaten

Su satiyodum 2-3 yıl önce çok böyle kuytu mekanlarda sata sata 3 TL yi 70 TL yapmıştım 3 günde .d

Sahilin oraya buzlu kovalarla gideceksin 100-200 su 3-5 saate biter miss

Şu an 1.5k param var TL de tutmak istemiyom bunu napsam diye dusunuyom

Su satiyodum 2-3 yıl önce çok böyle kuytu mekanlarda sata sata 3 TL yi 70 TL yapmıştım 3 günde .d

Sahilin oraya buzlu kovalarla gideceksin 100-200 su 3-5 saate biter miss

Şu an 1.5k param var TL de tutmak istemiyom bunu napsam diye dusunuyom
altın her zaman artar ve borsa ama risk içerir YTD

ben Camide görev yapıyom sağlam para alıyom üstüne imam yemek içicek veriyor 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,919
Üyeler