Neler Yeni

16 yaşında biri için iş tavsiyesi

Önümüz yaz hedef koydugum bazı parcalar var ve iş lazım beklentilerim 2 ay sonunda 15-20k ya yakın param olsun öyle bir yandan da elimde olan minik şeyleri satıyorum letgo,sahibinden,dolap gibi bazen güzel parça bulup al sat yapıyorum da bu pasif gelir her neyse iş olarak annemin yanında paketleme yapabilirim günlük 200-250 falan verir fakat bazı CMT Pzr günleri çalışmıyor bazen malzeme olmuyor erken çıkıyor bazen para vermiyorlar gibi gibisinden iş bulmak için biraz da atılgan olmak lazım sanırsam ne gibi yerlere sormalıyım eleman alma olasılığı yüksek olan?
McDonald's

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Parası günlük 200 üstü ve devamlı olsun da gerisi mühim değil extra sağlam bir yerde garsonlukla günlük 350 bahsislerle 400-450 alsam yandan yandan da ticaret altın gümüş vs yapsam 25-26 bile olur ama o iş bi tık yorucu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı yandan fiziksel (klavye mouse vs gibi) bı yandan da sanal (oyun hesabı) satma gibi de işler yapıyorum
Evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor haberin olsun,hesaplamalarını her zaman en kötü duruma göre yap.Garsonluk yap 250-300 civarı verirler arada bir bahşiş alırsın her gün 100lira bahşişi kim bulmuş ?

Evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor haberin olsun,hesaplamalarını her zaman en kötü duruma göre yap.Garsonluk yap 250-300 civarı verirler arada bir bahşiş alırsın her gün 100lira bahşişi kim bulmuş ?
İşlek bir yer diyorum hocam arkadaşım bile 50 TL falan rahat alıyor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Top Bottom