563 numaralı otobüsler ile. Garın önünden geçer.Ankara'da olacak festival için hızlı trenle Ankara garına gitmeyi planlıyorum ama sonrasında Kahramankazan'a nasıl gideceğim ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
Tek otobüste gidemezsin 2 vasıta yapman lazımPeki dönüşte oradan Keçiören'e gidebilir miyim ?
Yok olmaz. Anca dolmuşa binersin öyle.Kart olmadan da olmaz değil mi ?
Belediye otobüsüne binmek isterseniz 502'ye binmeniz gerekiyor. 563 ise ÖTA yani beyaz renkli Otokarlar vs. oluyor (yanlarında turuncuyla Ankara büyükşehir belediyesi Kahramankazan özel toplu taşıma aracı gibi bir şey yazar ve ön camlarında da ilçenin ismi yazar merak etmeyin). EGO kart geçerli Kazan ÖTA'larında.Ankara'da olacak festival için hızlı trenle Ankara garına gitmeyi planlıyorum ama sonrasında Kahramankazan'a nasıl gideceğim ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
Araba festivali var. Her türlü kart gerekiyorsa yakın bir yerden kart çıkartmam gerekir mi ?Belediye otobüsüne binmek isterseniz 502'ye binmeniz gerekiyor. 563 ise ÖTA yani beyaz renkli Otokarlar vs. oluyor (yanlarında turuncuyla Ankara büyükşehir belediyesi Kahramankazan özel toplu taşıma aracı gibi bir şey yazar ve ön camlarında da ilçenin ismi yazar merak etmeyin). EGO kart geçerli Kazan ÖTA'larında.
Bu arada ne festivali var ki?
Fiyatta sıkıntı yok. Ulaşabilmem yeterli benim için.Hocam kazanlıyım ben
563 e nakit vererek te binebilirsiniz.(Belediyenin)
Yht önünden geçiyor ama bazen görememe ihtimali var.Stadyum tarafından ulustan tabi duruyor.
502 kartla zorunlu oluyor
Kazandan Keçiörene yoktu diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ücreti 21 TL.Bilginize
Yaklaşık 1.5 saat sürüyor Ulustan.Ona göre kendinizi ayarlayın hocam.Birde hızlı doluyor dikkat edinFiyatta sıkıntı yok. Ulaşabilmem yeterli benim için.