Kahramankazan'a Nasıl Giderim ?

Syqex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Ankara'da olacak festival için hızlı trenle Ankara garına gitmeyi planlıyorum ama sonrasında Kahramankazan'a nasıl gideceğim ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?

Ankara'da olacak festival için hızlı trenle Ankara garına gitmeyi planlıyorum ama sonrasında Kahramankazan'a nasıl gideceğim ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
563 numaralı otobüsler ile. Garın önünden geçer.

Screenshot_20230604_200918.jpg

Peki dönüşte oradan Keçiören'e gidebilir miyim ?

Belediye otobüsüne binmek isterseniz 502'ye binmeniz gerekiyor. 563 ise ÖTA yani beyaz renkli Otokarlar vs. oluyor (yanlarında turuncuyla Ankara büyükşehir belediyesi Kahramankazan özel toplu taşıma aracı gibi bir şey yazar ve ön camlarında da ilçenin ismi yazar merak etmeyin). EGO kart geçerli Kazan ÖTA'larında.
Bu arada ne festivali var ki?

Son düzenleme:
Belediye otobüsüne binmek isterseniz 502'ye binmeniz gerekiyor. 563 ise ÖTA yani beyaz renkli Otokarlar vs. oluyor (yanlarında turuncuyla Ankara büyükşehir belediyesi Kahramankazan özel toplu taşıma aracı gibi bir şey yazar ve ön camlarında da ilçenin ismi yazar merak etmeyin). EGO kart geçerli Kazan ÖTA'larında.
Bu arada ne festivali var ki?
Araba festivali var. Her türlü kart gerekiyorsa yakın bir yerden kart çıkartmam gerekir mi ?

Hocam kazanlıyım ben
563 e nakit vererek te binebilirsiniz.(Belediyenin)
Yht önünden geçiyor ama bazen görememe ihtimali var.Stadyum tarafından ulustan tabi duruyor.
502 kartla zorunlu oluyor

Kazandan Keçiörene yoktu diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ücreti 21 tl.Bilginize

Hocam kazanlıyım ben
563 e nakit vererek te binebilirsiniz.(Belediyenin)
Yht önünden geçiyor ama bazen görememe ihtimali var.Stadyum tarafından ulustan tabi duruyor.
502 kartla zorunlu oluyor

Kazandan Keçiörene yoktu diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ücreti 21 TL.Bilginize
Fiyatta sıkıntı yok. Ulaşabilmem yeterli benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri