COD MW 2019 VS COD MW 2022

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,158
Bütçe
350
Modern Warfare 2019 ile Modern Warfare 2022 arasında hikâye açısından bir fark var mı?

Ayrıca hangi oyunun Online kısmı daha çok oynanıyor?

Aralarında silah v.b farklar çok var mı?

Hikâye ve Online kısmı için 2019 alsam pişman olur muyum?

Şimdi 2019 versiyonuna indirim gelince fiyatı 1.000₺ civarından 330₺ fiyata düşüyor Nays Cashback sayesinde 264₺ civarına almış oluyorum eğer 2022 versiyonu şuan ki indirimden alırsam yani 604₺ fiyattan Nays Cashback sayesinde 484₺ fiyata almış oluyorum acayip şekilde kararsız kaldım hikâye izleyip farkları görmek istiyorum alınca bir zevki kalmayacak diye bakmıyorum

Birde 29 Haziran indirimleri gelince fiyatlar biraz daha düşer mi ?

Son düzenleme:
Modern Warfare 2019 ile Modern Warfare 2022 arasında hikâye açısından bir fark var mı?

2022 2019'un devamı. Single içinse önce 2019 al

MW 2022 değil MW2 2022'de çıktı. Reboot serinin yeni oyunu yani 2022de çıkan

Şu bedava olan warzone oynanır mı?

2022 2019'un devamı. Single içinse önce 2019 al
Aslında 600₺ civarına zaten çıkmam biraz zor olur eğer aralarında grafik, vuruş hissiyatı ve hikâye farkı çok yoksa birde online oyuncu kısmı 2019 versiyonunda hala idare eder gideri varsa 2019 almayı düşünüyorum

Aslında 600₺ civarına zaten çıkmam biraz zor olur eğer aralarında grafik, vuruş hissiyatı ve hikâye farkı çok yoksa birde online oyuncu kısmı 2019 versiyonunda hala idare eder gideri varsa 2019 almayı düşünüyorum
Mw2 de online kısmı daha dolu, hissiyat ve grafik olarak daha iyi bence.

Şu bedava olan warzone oynanır mı?
Oynanır ama alışmak biraz zor başka bir evrene giriyorsun birde silah falan çok yakın gibi geldi bana boğuluyormuş hissiyatı verdi adam sıkınca görmek için komando olmak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tüm platformları kapsayan oyuncu sayısına nereden bakabilirim? Steam bakarsam sadece Steam oyuncularını gösteriyor

Oyun birde Nays ile 480₺ civarına geliyor

2019'da 240₺ civarına geliyor

Oynanır ama alışmak biraz zor başka bir evrene giriyorsun birde silah falan çok yakın gibi geldi bana boğuluyormuş hissiyatı verdi adam sıkınca görmek için komando olmak gerek

Bu tüm platformları kapsayan oyuncu sayısına nereden bakabilirim? Steam bakarsam sadece Steam oyuncularını gösteriyor

Oyun birde Nays ile 480₺ civarına geliyor

2019'da 240₺ civarına geliyor

Neyyse biz Pubgden devam oynayan eklesin

Aşırı kararsız kaldım bilmiyorum MW 2022 oyununa 484₺ vermek yerine iki oyun almak mantıklı geliyor 230₺ civarı MW 2019 alsam daha mantıklı gibi bekleyeyim diyorum gamepass gelir diye mahkemeler sürüyor çünkü Microsoft activision firmasını satın aldı ama mahkemeler sürüyor
gamepas bende 3 4 yıllık var peşin almışım ama mw2 başka bence bilmiyorum karar senin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri