$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Neyse en azından ülke bölümmedi yeğenim kuru ekmek+ gtx950 neyimize yetmiyo. Dlss i de açmayıverin

miss gibi 2028 e kadar şu halk iyice beter olsunda belki birşeyler olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse en azından ülke bölümmedi yeğenim kuru ekmek+ gtx950 neyimize yetmiyo. Dlss i de açmayıverin
duygulandım 6 yıl önceki kartım :D

ne güzel, herkes hakettiğini yaşıyor dedikleri olay sanırım

Sen de üzülme be RTE Sinan Oğan diye dolaşıyordun seni kaç kişi ikna etmeye çalıştı oy bile kullanmadın geç köşende sen ve senin gibilerin yaptığı marifeti çekirdek kola al (paran yeterse tabi) sonra TV karşısına geç A haberi açın durmak yok yola devam deyin ve izleyin.
Tayyib'e yi savunmadim ben Tayyib'e yi savunduğum tek mesajımı göster özür dileyecegim senden banane Kılıçdaroğlu da kazansaydi adam olup süreci yönetselerdi

Lan bak bütün mesajlarını atarım buraya foruma girecek yüz bulamazsın o yüzden daha gelip de yazma.
Tayyib'e hakkında bul getir bu adam 10 numara bunsuz olmaz ben destekliyorum mu dedim boş boş konuşma at çokta fifi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan bak bütün mesajlarını atarım buraya foruma girecek yüz bulamazsın o yüzden daha gelip de yazma ne yazdıklarını sen çok iyi biliyorsun.
Tayyib'e yi savunduğum hakkında tek yorumumu bul at tez sunuyorsun kanıtla öyle konuşmak olmaz

Eski bir bakanımızın sözü geldi aklıma "ohhh" Altta kalanın canı çıksın yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,976
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri