$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

''dolar arşa çıkacak diyenler var'' :D şu adam 1 yıl daha ekonomi bakanı olsaydı halimizi düşünemiyorum gerçi kim gelirse gelsin hepsi yukarıdan emir alıyor da bu adam baştakilerden bile kötü. tüm dünyada paranın, ticaretin dolarda döndüğü yerde dolarla işiniz mi var diyen bir bakan olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçim öncesi burada tartışmalar oluyordu şöyle böyle diye. Şimdi o tartışan arkadaşlar neden yoklar mesela şu anda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum. "Hee bak dolar arttı gördün mü" gibi bir rovanşit söylem kesinlikle değil problem hepimizin problemi, gerçekten ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Ben dolar hızla artacak tepeden tırnağa her şeye zam gelecek diye yazdığımda :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ifadesi bırakanlar vardı onlar napıyor su anda
onlarla konuşup sinirleri hoplatmaya gerek yok hepsi başkası gelse dolar sanki 5 lira mı olacaktı diyor

''dolar arşa çıkacak diyenler var'' :D şu adam 1 yıl daha ekonomi bakanı olsaydı halimizi düşünemiyorum gerçi kim gelirse gelsin hepsi yukarıdan emir alıyor da bu adam baştakilerden bile kötü. tüm dünyada paranın, ticaretin dolarda döndüğü yerde dolarla işiniz mi var diyen bir bakan olabilir mi

onlarla konuşup sinirleri hoplatmaya gerek yok hepsi başkası gelse dolar sanki 5 lira mı olacaktı diyor
forum kuralları olmasa bişi diyecem buna ve yasalar olmasa ya

23.78 yazmanızı rica edeceğim

sizce çeyrek satılıp monitör almak mantıklımı

Yapacak bir şey yok. Dolarları ve Euroları bozmak dışında. İyi kar edilir haaa! 🤑💰🤑💰🤑

Geri