S21 fe falan nasıl karşılaştırmalarına baktiniz mi?15 bin liraya nothing phone 1 alınır mı? Aynı bütçeye daha iyi bir telefon var mı?
Hocam dediğiniz ikinci else düşünmüyorum ikinci el almayı.Mi 11 Ultra kayıtlı olanlar var bu fiyata
Bakmadım hocam hangi kanaldan bakmalaıyım sizce?S21 fe falan nasıl karşılaştırmalarına baktiniz mi?
RN Donanim seyrediyorum ben mantıklı konuşuyor ilk genel özellikleri sonra kendi yorumunu yapıyor v.sHocam dediğiniz ikinci else düşünmüyorum ikinci el almayı.
Bakmadım hocam hangi kanaldan bakmalaıyım sizce?
Kamerasını oyun performansını falan da paylaşıyor diğerleri gibi 32 GB rame sahip 650 GB hafıza 10 MP kamera 100w diyip videoda 30 dk boş yapmıyor 10dk da hallediyor mevzuyuRN Donanim seyrediyorum ben mantıklı konuşuyor ilk genel özellikleri sonra kendi yorumunu yapıyor v.s
8 e de kayıt yapınca gelen pişmanlık hissiYurtdışı fiyatı ortalama 8-9 arası değişiyor illa bu telefonu istiyorsanız bence kaçak alabilirsiniz.
telefon çok güzel ama kullanmak için alınır mı bilemiyorum15 bin liraya nothing phone 1 alınır mı? Aynı bütçeye daha iyi bir telefon var mı?
Kullanmak için almican da ne için Alcan hocam süs için mi .d bende şu an berbat kameralı 5w li telefon var 1 yıl oldu 1 sorun bile çıkmadı marka da TECNO demek ki sağlam telefon Muş JQGAGDBWJtelefon çok güzel ama kullanmak için alınır mı bilemiyorum
koleksiyonluk telefon? telefon zaten proje telefonu gibi bi şey hocam her teknolojik ürün kullanılmak için yapılmıyorKullanmak için almican da ne için Alcan hocam süs için mi .d bende şu an berbat kameralı 5w li telefon var 1 yıl oldu 1 sorun bile çıkmadı marka da TECNO demek ki sağlam telefon Muş JQGAGDBWJ
8 e de kayıt yapınca gelen pişmanlık hissi
Kayıt parası falan yok dostum, imei atılıyor o cihazlaraKayıt parası ucız olsa düşünürdüm hocam.
El altından 1 yulligini 200 TL ye atıyorlarKayıt parası ucız olsa düşünürdüm hocam.
1 yıl değil, kendi eski kullanmadığın imei varsa ömür boyu giderEl altından 1 yulligini 200 TL ye atıyorlar