R5 3600 İçin Anakart?

Aynı fiyattaSa tabikide b550 secilmeli
Yok aynı fiyatta değil demek istemedim... TUF B450-PRO GAMING'ten daha iyi olan B450 chipsetli anakart var demek istedim. Zaten konuyu açan arkadaşın B550 chipsetli anakart almaya rızası var, bırakalım alsın. Daha iyi olur.

Kesinlikle tuf modeli daha üstün ve ryzen 300 serisi için üretildi senin dediğin anakart güncelleme ile 300 serisi çalıştırıyor ve bu anakarttın birçok sertifikası bulunuyor ayrıca hız ve RAM desteği olarakta üstün hangi konuda darmadağın eder merak ettim ? 🤔
Bahsettiğim anakrt Tomahawk değil yalnız, Tomahawk MAX.
Değil, internetten overclock testlerine bakın, fark ortada zaten.

Yok aynı fiyatta değil demek istemedim... TUF B450-PRO GAMING'ten daha iyi olan B450 chipsetli anakart var demek istedim. Zaten konuyu açan arkadaşın B550 chipsetli anakart almaya rızası var, bırakalım alsın. Daha iyi olur.
Dostum herkes bir şey dedi benim kafa karıştı b450 550 hangi marka ben anlamadım link atar mısın sana zahmet 50-100 ucuz olmasın iyisi ne ise ondan alıyım paketliyelim :)

Dostum herkes bir şey dedi benim kafa karıştı b450 550 hangi marka ben anlamadım link atar mısın sana zahmet 50-100 ucuz olmasın iyisi ne ise ondan alıyım paketliyelim :)
Normalde TUF GAMING B550-PLUS öneriyoruz sana ama itopya'da stoğu bitmiş. QP Bilişim'de var.

İlk önce SSD değiştirin. Anakart olarak önerim B450M S2H

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri