B550 PLUS daha iyiEvet, Tomahawk MAX daha iyi. Demiş bi arkadaş bu anakarttan mı daha iyi b550 plustan anlamadım reis
en az B450M S2H*İlk önce SSD değiştirin. Anakart olarak önerim B450M S2H
Hayır, B550 Plus ile B450 Tomahawk'ı karşılaştıracak olursak TUF önde tabii ki.Evet, Tomahawk MAX daha iyi. Demiş bi arkadaş bu anakarttan mı daha iyi b550 plustan anlamadım reis
TUF B450-PRO GAMING ile B450 TOMAHAWK MAX'ı karşılaştırıyorsan VRM bakımından B450 TOMAHAWK MAX daha iyi. TUF B450-PRO GAMING'te çift M.2 slotu olabilir ama gerekli değil, çünkü ikinci slot PCIe 2.0 x4 hızında çalışıyor, maksimum 2000 MB/saniye hız almak demek bu da.Güzel kardeşim iki ürünüde kullanıyorum ve tuf anakart daha iyi sen öyle inanmak istiyorsan öyle İnan diyecek bir şey yok
TUF GAMING B550-PLUS, B450 TOMAHAWK MAX'ı tokatlar. Her anlamda tokatlar, gerek VRM olsun gerek diğer özellikler olsun.Evet, Tomahawk MAX daha iyi. Demiş bi arkadaş bu anakarttan mı daha iyi b550 plustan anlamadım reis
TUF B450-PRO GAMING ile B450 TOMAHAWK MAX'ı karşılaştırıyorsan VRM bakımından B450 TOMAHAWK MAX daha iyi. TUF B450-PRO GAMING'te çift M.2 slotu olabilir ama gerekli değil, çünkü ikinci slot PCIe 2.0 x4 hızında çalışıyor, maksimum 2000 MB/saniye hız almak demek bu da.
TUF GAMING B550-PLUS, B450 TOMAHAWK MAX'ı tokatlar. Her anlamda tokatlar, gerek VRM olsun gerek diğer özellikler olsun.
Technopat sponsor QP bilişime.
Hangi site daha güvenilir attığınızı bilmiyorum da 100-200 TL fazla verip vatandan mı alsam işlemcide alıcam her yerde fiyat farklı
İki site de güvenli. 14 ₺ daha fazla para vermeyin, QP Bilişim'den alın. 14 ₺'ye de yemek yersiniz .
Hangi site daha güvenilir attığınızı bilmiyorum da 100-200 TL fazla verip vatandan mı alsam işlemcide alıcam her yerde fiyat farklı