mustafa635
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Evin tavanı ince olduğundan tavan boks torbasını taşımıyo bi alet varmı bildiğiniz
Peki demirciye yaptırırsam ortalama kaç tutarbu tarz ürünler var istiyorsan demirciye falan yaptır daha ucuza gelir
Barfiks demiri alabilirsin aslında o demire bağlarsın torbayıPeki demirciye yaptırırsam ortalama kaç tutar
Çok güvenmiyorum ben onlara ya düşerBarfiks demiri alabilirsin aslında o demire bağlarsın torbayı
O barfiks demirleri duvarlara vida ile sabitlenmiyor mu ?Çok güvenmiyorum ben onlara ya düşer
Bu kapıların arasına sıkıştırarak konuluyo diye biliyodum benO barfiks demirleri duvarlara vida ile sabitlenmiyor mu ?
10m demir kalınlığı 1.5mm idi galiba uzunluk 150 cm destek demirleri de var 2-3 ay önce bilgisayar masası yaptırmıştım 800₺ para vermiştimÇok güvenmiyorum ben onlara ya düşer
O tür olanları da vardır ama bence vida ile sabitlenen demirler de vardırBu kapıların arasına sıkıştırarak konuluyo diye biliyodum ben
Vida ile varsa ona bi bakartım10m demir kalınlığı 1.5mm idi galiba uzunluk 150 cm destek demirleri de var 2-3 ay önce bilgisayar masası yaptırmıştım 800₺ para vermiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O tür olanları da vardır ama bence vida ile sabitlenen demirler de vardır
O 10 metre demir için geçerli fiyat 1m falan lazımsa sana belki 200 civarına bile halledersin demircilere gidip sorman lazımVida ile varsa ona bi bakartım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800tl çok benim için daha ucuz ahalletmem lazım
170 boyum var zaten max kaç metre demir olur kiO 10 metre demir için geçerli fiyat 1m falan lazımsa sana belki 200 civarına bile halledersin demircilere gidip sorman lazım
Ben sanıyorum ki duvardan duvara aynı barfiks demiri gibi yaptıracaksın diğer türlü ayaklı askılık gibi yaptıracaksan 3-4 metre gider gibi geliyor170 boyum var zaten max kaç metre demir olur ki
O 10 metre demir için geçerli fiyat 1m falan lazımsa sana belki 200 civarına bile halledersin demircilere gidip sorman lazım