Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

çünkü yunan halkının daha kültürlü ve aklı başında bir halk olduğunu düşünüyorum en azından Türk halkına göre bizim halkın %50 sinden fazlası düşünemiyor.

Sencesi yok bu işin dünyaca kabul gören bir şey bu :)
Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus değersiz.

Nüfusun artması iyi bir şey, kötü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi halkına akılsız diyenden bu vatana ne hayır gelecek acaba çok merak ediyorum.
aziz nesin %60 dediği için aziz nesin vatana hayırsız sen hayırlı mi oluyorsun o zaman?

Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus değersiz.
Genç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
aziz nesin %60 dediği için aziz nesin vatana hayırsız sen hayırlı mi oluyorsun o zaman?
Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/

Genç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime gider

Biz adam bulamıyoruz işsizlik nerede :unsure:

Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçti:)

Son düzenleme:
Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/

Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime gider

Biz adam bulamıyoruz işsizlik nerede :unsure:

İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçti:)
Türkiye'de işsizlik resmi verilerde %11-12 civarları. Diğer ülkelere bakarsan nerede olduğunu görürsün.

4.sayfaya kadar gelebildim hala türkiyeyi övüp duruyor

açıklamanda doların düşmesini bekliyorum yazmışsın...

4.sayfaya kadar gelebildim hala türkiyeyi övüp duruyor

açıklamanda doların düşmesini bekliyorum yazmışsın...
Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar...

Türkiye'de işsizlik resmi verilerde %11-12 civarları. Diğer ülkelere bakarsan nerede olduğunu görürsün.
Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59

Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar...

Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59

Dolar düşmeyecek dostum. Senin imzanı hatırlıyorum ben yıllardır aynı hevesini kırmak istemem.

Türkiye nüfus arttırma politikası yaptı o kadar. Her ne kadar 1970'lerden sonra önüne geçmeye çalışsalar da başaramadılar zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,657
Üyeler
185,143
Son üye
keremsinss
Geri