Neler Yeni

Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

spacez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çağdaş
çünkü yunan halkının daha kültürlü ve aklı başında bir halk olduğunu düşünüyorum en azından Türk halkına göre bizim halkın %50 sinden fazlası düşünemiyor.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Sencesi yok bu işin dünyaca kabul gören bir şey bu :)
Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus değersiz.

spacez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çağdaş
Nüfusun artması iyi bir şey, kötü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi halkına akılsız diyenden bu vatana ne hayır gelecek acaba çok merak ediyorum.
aziz nesin %60 dediği için aziz nesin vatana hayırsız sen hayırlı mi oluyorsun o zaman?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus değersiz.
Genç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
aziz nesin %60 dediği için aziz nesin vatana hayırsız sen hayırlı mi oluyorsun o zaman?
Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/

Genç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime gider

Biz adam bulamıyoruz işsizlik nerede :unsure:

Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçti:)

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/

Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime gider

Biz adam bulamıyoruz işsizlik nerede :unsure:

İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçti:)
Türkiye'de işsizlik resmi verilerde %11-12 civarları. Diğer ülkelere bakarsan nerede olduğunu görürsün.

pıtır

80+
4.sayfaya kadar gelebildim hala türkiyeyi övüp duruyor

açıklamanda doların düşmesini bekliyorum yazmışsın...

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
4.sayfaya kadar gelebildim hala türkiyeyi övüp duruyor

açıklamanda doların düşmesini bekliyorum yazmışsın...
Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar...

Türkiye'de işsizlik resmi verilerde %11-12 civarları. Diğer ülkelere bakarsan nerede olduğunu görürsün.
Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar...

Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59

Dolar düşmeyecek dostum. Senin imzanı hatırlıyorum ben yıllardır aynı hevesini kırmak istemem.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Türkiye nüfus arttırma politikası yaptı o kadar. Her ne kadar 1970'lerden sonra önüne geçmeye çalışsalar da başaramadılar zaten.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri