Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus değersiz.Sencesi yok bu işin dünyaca kabul gören bir şey bu
aziz nesin %60 dediği için aziz nesin vatana hayırsız sen hayırlı mi oluyorsun o zaman?Nüfusun artması iyi bir şey, kötü değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi halkına akılsız diyenden bu vatana ne hayır gelecek acaba çok merak ediyorum.
Genç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.Bence diyorum bende:/ çünkü yaşlılar bir işe yaramaz genç nüfus ise üretime katkısı olur, bir savaşa girilse asker o açıdan genç nüfus daha değerli. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları kaliteli yaşadığından ömrü uzun oluyor o yüzden nüfusu bizimkinden yaşlı oluyor bu demek değildir ki genç nüfus değersiz.
Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/aziz nesin %60 dediği için aziz nesin vatana hayırsız sen hayırlı mi oluyorsun o zaman?
Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime giderGenç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
Biz adam bulamıyoruz işsizlik neredeGenç nüfus gelişmekte olan ülkeler için önemli. Askerlik ise zengin ülkelerde profesyonel ordu şeklinde. Kimse milyonlarca amatör askerle uğraşmaz zaten öyle düşün. Onlar belli standartları oturmuş durumdalar çünkü. Bak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçtiBak bizde genç nüfus fazla iyi hoş ama işsizlik fırladı bu seferde. Kontrollü şekilde nüfus politikası yapmak gerekiyor.
Türkiye'de işsizlik resmi verilerde %11-12 civarları. Diğer ülkelere bakarsan nerede olduğunu görürsün.Üretim yapıyorum gayet yararliyim:/
Büyük bir savaş olursa milletini eğitimsiz savaşa gönderecek değil ya gönüllü olanlar eğitime gider
Biz adam bulamıyoruz işsizlik nerede
İşsizliği muhtar yardımcısı atayarak çözebilirdik ama geçti
15. yüzyılda öyleydi şuan çok nüfüs iyi bir şey değil.Alım gücü olarak nerede önderler? Saçmalama Allah'ını seversen.
Çok nüfus daha iyi ama...
Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar...4.sayfaya kadar gelebildim hala türkiyeyi övüp duruyor
açıklamanda doların düşmesini bekliyorum yazmışsın...
Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59Türkiye'de işsizlik resmi verilerde %11-12 civarları. Diğer ülkelere bakarsan nerede olduğunu görürsün.
Bunu daha önce de belirtmiştim nereden düzenleniyor bulamadım o yüzden hala orada o yazı duruyor ayrıca ekonomi hep böyle gitmeyecek, ekonomi düzeldiğinde ise dolar yine aynı kalır sadece alım gücü artar...
Resmi verilere göre de enflasyon oranı yıllık %39,59
Ben ne dedim?Dolar düşmeyecek dostum. Senin imzanı hatırlıyorum ben yıllardır aynı hevesini kırmak istemem.