hocam yanlış hatırlamıyorsam gizlilik bölümünden kapatabiliyorsunhayır bunu kastetmiyorum yaptığım crossu görebiliyorlar ya hani takım arkadaşları, o cross yerine başka bir cross görmelerini istiyorum
hocam öyle bir ayar olduğuna eminim valoda çok rahat 1000 saatim vardır ama nerde bilmiyorum diğer oyunculara nişangahı kapat olması laızmhayır kapatamıyorum
Benim de o kadar saatim var ben böyle bir özellik olduğunu bilmiyorum. Sadece crossu gizleyip monitötden cross açtıklarını biliyorumhocam öyle bir ayar olduğuna eminim valoda çok rahat 1000 saatim vardır ama nerde bilmiyorum diğer oyunculara nişangahı kapat olması laızm
monitörden nasıl oluyor? bana valorant ayarlı bir crosshair lazım diğerlerinin göremeyeceği.Benim de o kadar saatim var ben böyle bir özellik olduğunu bilmiyorum. Sadece crossu gizleyip monitötden cross açtıklarını biliyorum
Maalesef böyle bir özellik oyunda yok. Valo desteğe yazın belki onlar biliyordurmonitörden nasıl oluyor? bana valorant ayarlı bir crosshair lazım diğerlerinin göremeyeceği.
Düşün yani senin crossunu beğenen biri seni izlerken senin crossu kendine kaydedebiliyor. Böyle bir sistemde senin crossunu gizleme özelliği olacağını düşünmüyorummonitörden nasıl oluyor? bana valorant ayarlı bir crosshair lazım diğerlerinin göremeyeceği.
Bazı monitörlerin öyle özelliği var ekranın ortasında cross çıkıyor, bunu programla da yapabilirsiniz fakat ban yeme riski olabilir. En iyi çözüm crossu kapatın ekrana sakız yapıştırın.monitörden nasıl oluyor? bana valorant ayarlı bir crosshair lazım diğerlerinin göremeyeceği.