Neler Yeni

Valorant crosshairimi nasıl gizleyebilirim?

Fuluski

80+
Reaksiyon skoru
64
Beni izleyen diğer oyuncuların crosshairimi görmesini istemiyorum bunu nasıl gizleyebilirim?

0 cross diyorsan kodum var bunu yaparsan sende onlarda cross göremez

hocam öyle bir ayar olduğuna eminim valoda çok rahat 1000 saatim vardır ama nerde bilmiyorum diğer oyunculara nişangahı kapat olması laızm
Benim de o kadar saatim var ben böyle bir özellik olduğunu bilmiyorum. Sadece crossu gizleyip monitötden cross açtıklarını biliyorum

Benim de o kadar saatim var ben böyle bir özellik olduğunu bilmiyorum. Sadece crossu gizleyip monitötden cross açtıklarını biliyorum
monitörden nasıl oluyor? bana valorant ayarlı bir crosshair lazım diğerlerinin göremeyeceği.

monitörden nasıl oluyor? bana valorant ayarlı bir crosshair lazım diğerlerinin göremeyeceği.
Maalesef böyle bir özellik oyunda yok. Valo desteğe yazın belki onlar biliyordur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşün yani senin crossunu beğenen biri seni izlerken senin crossu kendine kaydedebiliyor. Böyle bir sistemde senin crossunu gizleme özelliği olacağını düşünmüyorum

Bazı monitörlerin öyle özelliği var ekranın ortasında cross çıkıyor, bunu programla da yapabilirsiniz fakat ban yeme riski olabilir. En iyi çözüm crossu kapatın ekrana sakız yapıştırın.

Geri