dualshock 4 bağlanmama sorunu

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Merhaba DualShock 4"e sahibim ve PC'ye bağlamak istediğimde Wireless Controller eşleştirildi yazıyor ama eşleşmedi hatta şu anda eşleştirildi diyor ama kol açık bile değil ve kolu açtığımda bağlanmıyor. Cihazı kaldıra tıklıyorum ve tekrardan eşleştiriyorum, her zaman bunu yapmak isteniyorum. Başka kablosuz cihazlarda böyle olmuyor, nasıl çözebilirim?

Not: Reset atma olayını denedim

Ekler

• Ekran Alıntısısorunsorunsorun.PNG
    Ekran Alıntısısorunsorunsorun.PNG
    5.5 KB · Hit: 467
Dualshock4'ü başka bir cihaza bağlayıp sonucu yazar mısın?

usb dongle mi kullanıyorsun, kullanıyorsan hangi marka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve ilk defamı bağlıyorsun ?

Dualshock4'ü başka bir cihaza bağlayıp sonucu yazar mısın?
telefonum var ona bağlanıyor ama pc de olmuyor cihazı kaldırıp bir daha eşleştiriyorum

ve ilk defamı bağlıyorsun ?
ilk defa deil usb dongle: tp link ub 400 müydü neydi (4.0)

windows arama yerinden aygıt yöneticisine gir orada bluetooth'u bulup içerisinde olan driverları sil ve daha sonra dongle'yi çıkar tak. Tekrardan otomatik driverları kurucaktır.

windows arama yerinden aygıt yöneticisine gir orada bluetooth'u bulup içerisinde olan driverları sil ve daha sonra dongle'yi çıkar tak. Tekrardan otomatik driverları kurucaktır.
hangisi hocam kafam karıştı .D

Ekler

• resim_2023-06-11_202014912.png
    resim_2023-06-11_202014912.png
    8.7 KB · Hit: 375
sadece 1 tane dongle var dimi

hepsini çünkü kopyalanmış, driverlar çakışıyor olabilir.

evet 1 tane

ds3 bağlamak için önceden şu rehberi yapmıştım galiba ondan böyle oldu

o zaman hepsini kaldırabilirsin hepsi kalktığında otomatikman bluetooth kategorisi kaybolucak. dongle'yi çıkartıp taktığında büyük bir olasılıkla düzelcektir.

Ds4'ü herhangi bir uygulama ile kullanmana gerek yok steamden tanıtıpta kullanabilirsin.

Merhaba DualShock 4"e sahibim ve PC'ye bağlamak istediğimde Wireless Controller eşleştirildi yazıyor ama eşleşmedi hatta şu anda eşleştirildi diyor ama kol açık bile değil ve kolu açtığımda bağlanmıyor. Cihazı kaldıra tıklıyorum ve tekrardan eşleştiriyorum, her zaman bunu yapmak isteniyorum. Başka kablosuz cihazlarda böyle olmuyor, nasıl çözebilirim?

Not: Reset atma olayını denedim
Eşleşme modunu açıp mı denediniz yoksa sadece PS tuşuna basıp mı eşleştirmeye çalıştınız?

o zaman hepsini kaldırabilirsin hepsi kalktığında otomatikman bluetooth kategorisi kaybolucak. dongle'yi çıkartıp taktığında büyük bir olasılıkla düzelcektir.

Ds4'ü herhangi bir uygulama ile kullanmana gerek yok steamden tanıtıpta kullanabilirsin.
kaldırdım ve çıkarıp taktım böyle oldu

Eşleşme modunu açıp mı denediniz yoksa sadece PS tuşuna basıp mı eşleştirmeye çalıştınız?
eşleşme modunu açıp denedim olmuyor eşleştirildi diyor ama olmuyor kaldırıp bidaha cihaz ekle falan diyorum öyle oluyo

Ekler

• resim_2023-06-11_202901134.png
    resim_2023-06-11_202901134.png
    7.5 KB · Hit: 172
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,577
Üyeler
194,460
Son üye