(17.000) fiyatına göre nasıldır yorumlar mısınız?

Ekran kartı 85W, 16GB lı model gibi gözüküyor ama panelin 120Hz olduğunu yazmışlar ilana. Bu da 8GB lık model olup +8GB ram ilave edilip satıldığını gösteriyor. Kasa 120Hz olan model. Direk aynı özelliklerde 165Hz olan kasası da var. Üzmez gibi duruyor alınabilir gibi.
1686693935303.png

1686693944289.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yorumları okuyun bazı olumsuz yorumlar var. Sonradan pişman olmanızı istemem.

Ekran kartı 85W, 16GB lı model gibi gözüküyor ama panelin 120Hz olduğunu yazmışlar ilana. Bu da 8GB lık model olup +8GB ram ilave edilip satıldığını gösteriyor. Kasa 120Hz olan model. Direk aynı özelliklerde 165Hz olan kasası da var. Üzmez gibi duruyor alınabilir gibi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bu arada yorumları okuyun bazı olumsuz yorumlar var. Sonradan pişman olmanızı istemem.
öneriniz var mı bu fiyat bandında

öneriniz var mı bu fiyat bandında
Şuan ona bakıyorum da bütün piyasa neredeyse dolar kurundan etkilendiği için 2 gün önceki fiyatlar yok.

Maksimum bütçen ne kadar dostum?

Şuan ona bakıyorum da bütün piyasa neredeyse dolar kurundan etkilendiği için 2 gün önceki fiyatlar yok.

Maksimum bütçen ne kadar dostum?
19 en fazla taş çatlasın 20 diyeyim

acer önermiyorlar hocam ya çok yorum okudum bilemiyorum
Geçen ki 2K panelli olan Nitro 5 den aldım şahsen memnunum. Nitro 5 serisi kasalarda 3050 - 3050 Ti kartların hepsi 95W. Bu attığım cihaz da i7 12700H var. Kıstas cihazlar mesela HP Victus un (ekran kartı 75W) çok daha pahalı.

güzel bir laptop benzer bir modele sahibim tasarımı aynı sizin için örnek olması açısından isterseniz fotoğraflarını atabilir veya merak ettiğiniz özellikleri söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,366
Üyeler
186,470
Son üye
kayo
Geri