RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,407
ben 1200af + 570 le oynamayı denemiştim oynatıyordu2.plana attım detroiti baya iyi oyun ama 2200g + rx570 var şuan verimli oynanmıyor pek benchmarklarda
ben 1200af + 570 le oynamayı denemiştim oynatıyordu2.plana attım detroiti baya iyi oyun ama 2200g + rx570 var şuan verimli oynanmıyor pek benchmarklarda
Crysis 3 lemesiÇok az hikayeli oyun oynadım , sürekli YouTube açıp gameplay bakmak istemiyorum xd ne önerirsiniz tür vs fark etmez oynanışı basit olsun yeter
50gb altı oyunlar olursa birde internet çok yavaş .
Online oyun bağımlısı olmak istemiyorum 20 günüm kaldı tyt kursum başlıcak başladıktan sonra 1 saat filan anca bakarım PC'ye şuan tadını çıkarayım
Baktım ama 50 den 30 a filan düşüyor bir anda hocam darboğaz kaynaklı veya 4 c 4t yetmiyorben 1200af + 570 le oynamayı denemiştim oynatıyordu
Uncharted,Çok az hikayeli oyun oynadım , sürekli YouTube açıp gameplay bakmak istemiyorum xd ne önerirsiniz tür vs fark etmez oynanışı basit olsun yeter
Online oyun bağımlısı olmak istemiyorum 20 günüm kaldı tyt kursum başlıcak başladıktan sonra 1 saat filan anca bakarım PC'ye şuan tadını çıkarayım
Hollow Knight.Çok az hikayeli oyun oynadım , sürekli YouTube açıp gameplay bakmak istemiyorum xd ne önerirsiniz tür vs fark etmez oynanışı basit olsun yeter
Bı tık uzağımHollow Knight.
Türü seviyorsan bi' dene bence güzel oyun.
GTA San AndreasÇok az hikayeli oyun oynadım , sürekli YouTube açıp gameplay bakmak istemiyorum xd ne önerirsiniz tür vs fark etmez oynanışı basit olsun yeter
Çok oynadım onu yeter aga .dGTA San Andreas
Yok hcm bilgilisiniz.RDR 2. Gram beyin gerektirmez.
Ben de olmadığı için en rahat oynayabildiğim oyun.
tüm oyunlar basittir zorluktan kolaya alırsın yani o yönden bakmaÇok az hikayeli oyun oynadım , sürekli YouTube açıp gameplay bakmak istemiyorum xd ne önerirsiniz tür vs fark etmez oynanışı basit olsun yeter