Gigabyte Eagle RTX 3060ti Isınması

Kartın %90 fan devri 2000 rpm civarı... O kadar sesli çalışmıyor yalnız kesinlikle rahat bir şekilde kullanamıyorum. Garantisi hala mevcut, servise gönderip çözüm isteyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt Abdullah Hacıgül'ün incelemesinde denk geldim. 1900 rpm'e çıktığını ve bunun %97 fan hızı olduğunu söyledi. Yalnız bu kadar ısınmıyordı bu kart. İncelemesimi bir daha bulacağım.
Biz bir kere kullandık diye hatırlıyorum onda da düz RTX 3060 modeliydi. Aralarında ciddi güç tüketimi farkı var aynı olmaz sıcaklıklar.

Biz bir kere kullandık diye hatırlıyorum onda da düz RTX 3060 modeliydi. Aralarında ciddi güç tüketimi farkı var aynı olmaz sıcaklıklar.
Evet evet... yaklaşık bi 30-40 watt daha fazla tüketiyor benim kartım. O zaman tek çözüm ya elden çıkarıp başka bir kart alacağım. Veya sağlıklı bir undervolt işlemiyle güç 0.9 voltta kullanacağım. Tavsiyeniz olursa açığım hocam.

Evet evet... yaklaşık bi 30-40 watt daha fazla tüketiyor benim kartım. O zaman tek çözüm ya elden çıkarıp başka bir kart alacağım. Veya sağlıklı bir undervolt işlemiyle güç 0.9 voltta kullanacağım. Tavsiyeniz olursa açığım hocam.
Evet UV ile biraz daha düzelir en azından 70-75'lere inebilir.

Evet UV ile biraz daha düzelir en azından 70-75'lere inebilir.
En son ki UV denememde 58 dereceyi geçmedi. 10 fps fark etti sadece. Yalnız Masaüstündeki kısayollara basamama ve OBS'te Capture kartımla yayın verdiğim sırada drop görmeye başladım. Daha verimli bir UV yapmaya çalışacağım garantiden direkt gelirse.

GÜNCELLEME...
Destek çıkan herkese teşekkürler. Garantiye gönderdim. Ürün bozukmuş arkadaşlar ve çözülememiş. Yerine Gainward marka 3060 ti yollanıyor. İadesini isteyecektim yalnız 2. el olarak aldığım için iade ücreti alan kişiye gidecekti. Aldığım kişiye ulaştım o da eski ortağına ait olduğunu söyledi falan filan derken hiç şansımı zorlamayıp sıfır bir ekran kartını geri çevirmedim. Yoksa bi gözüme 4060 ti takılmıştı. Herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,076
Üyeler
189,029
Son üye
medi
Geri