Merhaba laptopun pili doluyor ama dolmuyor

MertAliT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
958
sağ altda pil simgesi üzerine mouse ile geldiğinizde yazı cıkıcak o yazı söylermisin prize takılı , dolmuyor v.b gibi
Şarj oluyor %95
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil durumu 95% kaldı

https://support.lenovo.com/tr/tr/solutions/ht503953 çözüm yazıyor burda deneye bilirsiniz , Prize takılı dolmuyo yazıyorsa Adaptörden güç alıyor cihazınız. Telefonlar gibi dolduktan sonra çıkartılana kadar prizden güç alıyorlar

Şarj oluyor %95

Pil durumu 95% kaldı
bunları bi yap bakalım Bios güncelle söylenen programı indir adımları uygula
Bios güncel atarken laptop Prize takılı olsun yada işlem sırasında iptal etmeyin sakın bekleyin

https://support.lenovo.com/tr/tr/solutions/ht503953 çözüm yazıyor burda deneye bilirsiniz , Prize takılı dolmuyo yazıyorsa Adaptörden güç alıyor cihazınız. Telefonlar gibi dolduktan sonra çıkartılana kadar prizden güç alıyorlar
Hocam bu sorun oyunlarda fps yi etkiler mi

bunları bi yap bakalım Bios güncelle söylenen programı indir adımları uygula
Bios güncel atarken laptop Prize takılı olsun yada işlem sırasında iptal etmeyin sakın bekleyin
biosu 2 gün önce güncelledim

genelde yeni laptoplar prizde oyun oynarken vs belli kısım azalır bataryadan gücü direk Prizden çeker FPS kaybı olmaması gerekiyo

biosu 2 gün önce güncelledim
yük altında değilken Laptop %100 doluyormu peki ?

genelde yeni laptoplar prizde oyun oynarken vs belli kısım azalır bataryadan gücü direk Prizden çeker FPS kaybı olmaması gerekiyo

yük altında değilken Laptop %100 doluyormu peki ?
hayır aynen bu şekilde

Şarj 95 civarında iken bataryayı doldurmayı bırakır ve elektrik hattından beslenir. Bunu batarya şişmesin diye yapar. Hatta prize takılı (şarj olmuyor) diye not düşer. Laptop yeni ise sorun yok yani.

Şarj 95 civarında iken bataryayı doldurmayı bırakır ve elektrik hattından beslenir. Bunu batarya şişmesin diye yapar. Hatta prize takılı (şarj olmuyor) diye not düşer. Laptop yeni ise sorun yok yani.
ama sende hala doldurmaya devam ediyor söylediğine göre normalde %95 de falan kalması normal durumda sarj etmeyide kesmesi gerekiyo 5 yıl dell marka laptop kullandım bendede durum böyleydi

anladım hocam teşekkür ederim birde valorantta fps im ilk oynadığımda 190 civarı iken şimdi 120-160 arası alıyorum yüksek fps te bu neden kaynaklanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,416
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri