Alakası yokyorumlarda şöyle bir şey gördüm doğruysa fps'iniz bu yüzden düşüktür
Mesaj otomatik birleştirildi:
dual ram yok
hocam ben bu fpslerin yanına yaklaşamıyorum ve işlemcisi benimkinden kötü.
bu videodan karşılaştırma yapabilirmisiniz hocam
bu videodan karşılaştırma yapabilirmisiniz hocam
DDU ile driverı kaldırıp tekrar kurabilirmisin?hocam ben bu fpslerin yanına yaklaşamıyorum ve işlemcisi benimkinden kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben driveri kurarken arkada yayın izliyordum sonra pc dondu ve kapatmak zorunda kaldım sonra tekrar driveri kurdum bu sebeple olabilirmi?
Ekran kartı driverı kurarken özel kurulumu seçip temiz kurulum yapmıştım aynı şey değil mi?DDU ile driverı kaldırıp tekrar kurabilirmisin?
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Kurarken özel kurulum seçmeyin hocam, DDU ile kaldırıp baştan hiç bir şey ellemeden kurunEkran kartı driverı kurarken özel kurulumu seçip temiz kurulum yapmıştım aynı şey değil mi?
İnterneti kesmeniz yeterligüvenli mod açmam gerek mi?
değerler normal gibi reis csgo fazla ağır bir oyun değilMesaj otomatik birleştirildi:
Normal midir bu değerler hocam diğer oyun testlerine baktığımda benden daha fazla fps alıyorlar da kafamı karıştırdı bu durum.