Neler Yeni

Merhaba laptopun pili doluyor ama dolmuyor

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
anladım hocam teşekkür ederim birde valorantta fps im ilk oynadığımda 190 civarı iken şimdi 120-160 arası alıyorum yüksek fps te bu neden kaynaklanır
onu bende yaşıyordum laptop da hatta ani droplar falan yiyordum işlemcimden kaynaklıydı turbo mod sokuyordu kendini dengesiz çalışıyordu sendeki durum ekran kartı veya işlemci kendini sınırlandırıyo olabilir bu durumu etkilicek bir çok faktör var
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu bende yaşıyordum laptop da hatta ani droplar falan yiyordum işlemcimden kaynaklıydı turbo mod sokuyordu kendini dengesiz çalışıyordu sendeki durum ekran kartı veya işlemci kendini sınırlandırıyo olabilir bu durumu etkilicek bir çok faktör var
mesela ısınıyorsa laptopun bundan ötürüde olabilir performans kaybı

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela ısınıyorsa laptopun bundan ötürüde olabilir performans kaybı
ısınıyor ama fanlar uçak motoru gibi çalışıyor

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Önce bataryayı çıkar bataryanın altındaki Volt ve Amper varsa Wh bilgisinin resmini çek sonra adaptörün üzerindeki değerlerin fotosunu çek buraya at.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Önce bataryayı çıkar bataryanın altındaki Volt ve Amper varsa Wh bilgisinin resmini çek sonra adaptörün üzerindeki değerlerin fotosunu çek buraya at.
yazınca aklıma geldi dell inspiron 7577 GTX 1050m laptop vardı eskiden gönderdikleri adaptör benim ekran kartımı beslemiyordu bataryadan yiyordu 😂

Top Bottom