Merhaba laptopun pili doluyor ama dolmuyor

anladım hocam teşekkür ederim birde valorantta fps im ilk oynadığımda 190 civarı iken şimdi 120-160 arası alıyorum yüksek fps te bu neden kaynaklanır
onu bende yaşıyordum laptop da hatta ani droplar falan yiyordum işlemcimden kaynaklıydı turbo mod sokuyordu kendini dengesiz çalışıyordu sendeki durum ekran kartı veya işlemci kendini sınırlandırıyo olabilir bu durumu etkilicek bir çok faktör var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu bende yaşıyordum laptop da hatta ani droplar falan yiyordum işlemcimden kaynaklıydı turbo mod sokuyordu kendini dengesiz çalışıyordu sendeki durum ekran kartı veya işlemci kendini sınırlandırıyo olabilir bu durumu etkilicek bir çok faktör var
mesela ısınıyorsa laptopun bundan ötürüde olabilir performans kaybı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela ısınıyorsa laptopun bundan ötürüde olabilir performans kaybı
ısınıyor ama fanlar uçak motoru gibi çalışıyor

Önce bataryayı çıkar bataryanın altındaki Volt ve Amper varsa Wh bilgisinin resmini çek sonra adaptörün üzerindeki değerlerin fotosunu çek buraya at.

Önce bataryayı çıkar bataryanın altındaki Volt ve Amper varsa Wh bilgisinin resmini çek sonra adaptörün üzerindeki değerlerin fotosunu çek buraya at.
yazınca aklıma geldi dell inspiron 7577 GTX 1050m laptop vardı eskiden gönderdikleri adaptör benim ekran kartımı beslemiyordu bataryadan yiyordu 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,941
Üyeler
186,695
Son üye
anonim judge
Geri