Arkadaşlar hangisini alayım
Bişey sorucam kamera kisminda fotoğraf olarak resmi dahami iyi diyafram ve kamera büyüklüğü olarak k60 pro da kötü fotoğraf çekmez heralde bide bu fotoğrafın işlenmesi var 8gen 2 varKesinlikle k60 al. 12 pro+ tırnağı olamaz
K60 pro yalnız yukaridan linke girin öyle bakınRedmi 12pro+ dimensity 1080 ile geliyor, K60 8+ gen 1 ile. Görüntü işleme motoru olarak tahmin edilebileceği gibi 8+ gen 1 daha iyi. Kamera sensörleri olarak tam ne kullanıldığını bilmiyorum ancak iki cihaz da memnun edici olur. 8+ gen 1 telefon ile dimensity 1080 telefonu karşılaştırmak mantıksız olur. İlla kamera performansı iyi telefon istiyorsanız Samsung'a yönelin.
Günlük hem oyun hem günlükne icin kullanacan oyunmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kesinlikle redmi k60 ama bunlardan baskaksini dusunursen o fiyara daha iyisi bulunabilir
Linke girip de k60 dedim zaten.
Hocam arada kalıcak bişey yok K60 her türlü daha iyi
Yeni linke bak k60 pro birde yani imx 800 kamera sensörü var k60 pro AlicamHocam arada kalıcak bişey yok K60 her türlü daha iyi
Yani zaten k60 pro alicamda bakım dedim kamera sensörü büyüklügu ve diyafram olarak 12 pro daha iyi ama k60 pro da imx800 kamera sensörü var k60 pro AlicamHocam şimdi biri kamera donanımı hariç amiral gemisi ayarında telefon öbürü orta segmentin ortası. 8 gen 2 li cihaz sonuçta. Kamerayla işiniz olsa bile memnun eder k60 pro.