Hocam bazı kargo firmaları kargoyu fırlatarak attığı için kesin bir şey söylemek zor hangi firmanın kargoyu sana ulaştıracağı belli mi?Arkadaşlar sonunda monitör siparişini verdim
sipariş verdiğim gibi satıştan kalktı acaba iade geldide onumu sattılar
Alıntıyı görüntüle
monitör sağlam gelirmi kontrol etmem gereken bir şey varmı
Sağlam gelir tabi neden gelmesin
Son1 ürün kalmıştır onuda sen almışsındır
Hocam bazı kargo firmaları kargoyu fırlatarak attığı için kesin bir şey söylemek zor hangi firmanın kargoyu sana ulaştıracağı belli mi?
Geçmiş olsun, umarım güzel bir şubeye denk gelmişindir.yok dün akşam stok bitti şimdi açıldı ben aldım geri kapandı acaba biri iade fln mı etti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuan değil ama galiba aras![]()
Hepsiburadadaki mağazalar kolay kolay bozuk ürün göndermez dostum satıcı güvenilir mi??yok dün akşam stok bitti şimdi açıldı ben aldım geri kapandı acaba biri iade fln mı etti
şuan değil ama galiba aras![]()
satıcı turuncu bilgisayar mı
Hepsiburadadaki mağazalar kolay kolay bozuk ürün göndermez dostum satıcı güvenilir mi??
Satıcının puanı kaç?evet yorumlara baktım kimse sıkıntı yaşamamış
satıcıyı ilk defa durdum ama güvenilir galiba
O zaman sıkıntı çıkmaz ki zaten hepsburada güvenli olmayan bir mağazayı kapatır emin ol.evet yorumlara baktım kimse sıkıntı yaşamamış
satıcıyı ilk defa durdum ama güvenilir galiba
Mağazaların güvenliğinde zaten sorun yok hocam, adam istediği kadar sağlam sarsın monitörü çok nadirde olsa kırık gelme ihtimali oluyor kargocuların (bazılarının) nazik davranmadığından mütevellit.O zaman sıkıntı çıkmaz ki zaten hepsburada güvenli olmayan bir mağazayı kapatır emin ol.
İçini ferah tut sağlam gelir .