Yardım Rival 650 Wireless Alternatif

DuaL

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, yaklaşık 3 senedir Rival 650 Wireless kullanıyordum. Rival 650'den memnundum ancak bugün gün sol click teklemeye başlayınca farklı bir mouse arayışına girdim.
Bu ayarlarda fiyat farketmeksizin, deneyimlerinize göre güzel bir mouse önerisi yapabilir misiniz?

Corsair Sabre RGB Pro fiyat olarak iyi ancak performans olarak emin olamadım.
RAZER DEATHADDER V3 PRO nasıldır? Sizce alınır mı?

El boyuna, tutuşuna uyuyorsa alabilceğin en iyi mouse deathadder v3 pro zaten, alınır.

RGB'li istediğim için G502 X Plus ile Basilisk v3 pro arasında kaldım gibi :D
Malzeme kalitesi olarak basilisk daha iyi bana göre ama bilgisayarda deneyimleme şansım olmadı.

Merhabalar, yaklaşık 3 senedir Rival 650 Wireless kullanıyordum. Rival 650'den memnundum ancak bugün gün sol click teklemeye başlayınca farklı bir mouse arayışına girdim.
Bu ayarlarda fiyat farketmeksizin, deneyimlerinize göre güzel bir mouse önerisi yapabilir misiniz?
pulsar xlite v2
Razer deathadder v3 pro

DA V3 Pro aldım bugün ancak sol click o kadar hafif ki böyle Diablo 4'de yaratıkları keserken bastım mı basmadım mı anlamıyorum gibi bir hava oluşuyor :D Yani çok ince midir artık nedir nasıl anlatsam bilemedim

DA V3 Pro aldım bugün ancak sol click o kadar hafif ki böyle Diablo 4'de yaratıkları keserken bastım mı basmadım mı anlamıyorum gibi bir hava oluşuyor :D Yani çok ince midir artık nedir nasıl anlatsam bilemedim
dünya nın en iyi mouse u olması dışında sıkıntı yok xd

O kadar enteresan bir sıkıntı ki Diablo oynarken parmağım sol clickte takılı kalıyor gibi oluyor :D
Sol click hissiyatı bence çok iyi değil o yüzden tam algılanmıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,470
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri