Çözüldü✓ Kingston NV2 500GB M.2 SSD Performans

Reaksiyon skoru
32
Bugün satın aldım üzerinde yazan değerler

Okuma 3500MB / Yazma 2100MB​

Fakat testi yapınca çıkan değerler bunlar, kullandığım anakart Aorus Elite V2 Dual M2 Kanalı var bi ayarını vs mi açmalıyım acaba?
Ek Açıklama 2023-06-25 180709.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül ağabey bi bakarmısın

Son düzenleme:

Fakat testi yapınca çıkan değerler bunlar, kullandığım anakart Aorus Elite V2 Dual M2 Kanalı var bi ayarını vs mi açmalıyım acaba?
Alıntıyı görüntüle

İşlemci modelin ne ve anakartın kaçıncı m2 slotuna taktın işlemciyi? Kingstonun kendi uygulamasını yükleyip test yapar mısın?

İşlemci modelin ne ve anakartın kaçıncı m2 slotuna taktın işlemciyi? Kingstonun kendi uygulamasını yükleyip test yapar mısın?
Ryzen 5600X, en üstteki slota taktım

Firmware update olduğunu söylüyor yapıyım mı?

O zaman anormal. SSD sorunlu olabilir. Crystal disk Info indirip ekran fotoğrafı atar mısın? Belki iade ürünüdür.
Ek Açıklama 2023-06-25 183338.png

Hocam şöyle bir resim buldum ben, m2 alttaki 11. yerde takılı orada x2 desteği varmış üsttekinde de x4 desteği varmış bunlar hızları düşürmü?
Ek Açıklama 2023-06-25 183446.png

Bu da dediğiniz resim.

Alıntıyı görüntüle
Hocam şöyle bir resim buldum ben, m2 alttaki 11. yerde takılı orada x2 desteği varmış üsttekinde de x4 desteği varmış bunlar hızları düşürmü?
Alıntıyı görüntüle
Bu da dediğiniz resim.
Değerler normal duruyor. Yukar8da üstteki yere takılı yazm8ştınız o yüzden slot ihtimalini elemiştim. En yukarıdaki m2 slotuna takıp deneyin. Evet slot SSD hızınız etkiler pcı 4.0 çalışması gerekirken 3.0 h8zında çalışır.

Alıntıyı görüntüle

kardeşim ilgili konuyu bende açmıştım bir bak buraya

https://forum.donanimarsivi.com/konu/m2-ssd-degerlerim-niye-boeyle.738154/#post-6974967

Geçen birinde daha olmuştu böyle sıkıntı. Bilgisayarı açıp kapatınca düzelmişti 😂

Değerler normal duruyor. Yukar8da üstteki yere takılı yazm8ştınız o yüzden slot ihtimalini elemiştim. En yukarıdaki m2 slotuna takıp deneyin. Evet slot SSD hızınız etkiler pcı 4.0 çalışması gerekirken 3.0 h8zında çalışır.
Hallettim hocam üstteki x4 slotuna taktım 3100 mb alıyorum teşekkürler

Hallettim hocam sağolasın.

Geçen birinde daha olmuştu böyle sıkıntı. Bilgisayarı açıp kapatınca düzelmişti 😂
Çözüldü hocam sağol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri