KrofeSSional
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 545
İki tane 16gb sipariş ettim iptal edilip allınır mı? İptal ne kadar sürede geri gelir?Var ekledim.
İki tane 16gb sipariş ettim iptal edilip allınır mı? İptal ne kadar sürede geri gelir?Var ekledim.
Para ne zaman gelir bilmiyorum.İki tane 16gb sipariş ettim iptal edilip allınır mı? İptal ne kadar sürede geri gelir?
tam aksine düşmeye devam edecek geçen yıldan beri düşüyorGelecek yakında bunlara.
1 ay önce keşke denk gelseydi :d8GB
![]()
Adata Xpg Gammix D10 Ax4u32008g16a-sb10 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Adata Xpg Gammix D10 Ax4u32008g16a-sb10 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
16 GB
![]()
XPG 16gb 3200mhz Ddr4 Ax4u320016g16a-sb10 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG 16gb 3200mhz Ddr4 Ax4u320016g16a-sb10 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
32 GB RGB
![]()
Adata Xpg Gammix D41 Seri 2 X 16gb 3600mhz Siyah Gaming RamFiyatı, Yorumları - Trendyol
Adata Xpg Gammix D41 Seri 2 X 16gb 3600mhz Siyah Gaming Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nays ile alınabilen linkleri ekledim. Naysı olan direk böyle alsın.
TR burası farkında değil misiniz ? Hala anlamadınız mı tamam. Fazla üretimden düştü fiyatlar ama 26 dolar olduktan sonra böyle kalmaz. Düşmezde.tam aksine düşmeye devam edecek geçen yıldan beri düşüyor
![]()
Sharply Lower Demand Causes Concern in Asia Storage Supply Chain
This is an executive brief of Trendfocus Information Services. The Trendfocus, Inc.‘s team was in Asia over the past 10 days to discuss the recent sharp cuts to flash and HDD storage demand with vendors and supply chain clients. For the HDD supply chain, the big questions are “why” and “when...www.storagenewsletter.com
çok kazandırmaz ben 4 tane 8gb aldım ama almayı düşünüyosan al koy dursunal sat gider mi
bende bilemedim ileride sistem toplamayı düşünüyorum fiyatlar artmassa zarara girmeyelimçok kazandırmaz ben 4 tane 8gb aldım ama almayı düşünüyosan al koy dursun
artmasa bile düşmezbende bilemedim ileride sistem toplamayı düşünüyorum fiyatlar artmassa zarara girmeyelim
bayramdan sonra kalırsa alcaz para bitti pringıls almaktanartmasa bile düşmez