Adidas Herren response 1399tl 🔥

Modele göre değişir hocam adidasında çok güzel modelleri var öyle düşünmemek

Sadece birkaçı hocam :)

Sadece birkaçı hocam :)
Zevkler ve renkler diye bir şey duymadın mı? Şunları giymek için aşko kuşko veya keko olman lazım gerçekten bana göre hiç güzel değiller, ben çıkıpta fazla para verip nike almayın çok kötüler diyom mu?

'Bence' kelimesinin anlamını bilmeyen 15 yaşındaki çocuklar dolmuş yoruma :D Fanboylukla alakası yok Türkiye de satılan ayakkabıların babalarından biridir Nike. Siz adidasta yeni hesap açıp %15 indirim koduyla almaya devam edin fanboylar :D Daha adidasın doğru düzgün iade sistemi yokken bana adidası savunuyorlar gülünç bi durum. Nike da yoldayken iade edilebiliyor burdan bile anlaşılır nasıl bir marka olduğu. Neyse üstteki arkadaşın dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz. Üstteki örnekleri sadece birkaçı diyerek attım zaten :D

'Bence' kelimesinin anlamını bilmeyen 15 yaşındaki çocuklar dolmuş yoruma :D Fanboylukla alakası yok Türkiye de satılan ayakkabıların babalarından biridir Nike. Siz adidasta yeni hesap açıp %15 indirim koduyla almaya devam edin fanboylar :D Daha adidasın doğru düzgün iade sistemi yokken bana adidası savunuyorlar gülünç bi durum. Nike da yoldayken iade edilebiliyor burdan bile anlaşılır nasıl bir marka olduğu. Neyse üstteki arkadaşın dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz. Üstteki örnekleri sadece birkaçı diyerek attım zaten :D
tmm knk sen nike al

Üstüne azıcık koyup Nike almak varken adidas gereksiz bence. Nike kalitedir :)

Hahaha attım, bence dediğin nokta görünüş olsa okey olacağım ama kalite deyince komik olyuor. Nike/Adidas/Puma vs. isim olarak top markaların hepsinin kalitesi aynıdır. Bunların marka ismi, fiyatlarını belirler. Rahatlık olarak bakarsan 2-3k'ya Nike'den alacağın ayakabının rahatlığı Skechers ayakkabılarda bulup, fiyat olarak bakarsan bedava gibi gelir.

Geri