00(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Ana
özel psu bile seçemedim kasanın üzerindeki psu yu kullandım ve ona ramen bütçeyi geçtimBENCE HAZIR SİSTEM BEKLE, Beklemeyeceksen şunları yap bence :
SSD'den ve ekran kartından kısarak daha iyi bir işlemci alınması daha iyi olur. 3600 yerine 5500 kutulu alarak fan masrafından da kaçmış olursun. Hatta biraz daha bütçe çıkarsa en mantıklısı 5600.
ssd zaten en ucuzlarından biri ekran kartı sistemin gücünü etkiliyor o yüzden ellemedimBENCE HAZIR SİSTEM BEKLE, Beklemeyeceksen şunları yap bence :
SSD'den ve ekran kartından kısarak daha iyi bir işlemci alınması daha iyi olur. 3600 yerine 5500 kutulu alarak fan masrafından da kaçmış olursun. Hatta biraz daha bütçe çıkarsa en mantıklısı 5600.
SSD ucuz? 1tb almak yerine 500gb alıp r5 5500 almak çok daha mantıklı. Zaten stok soğutucu ile geliyor. 3600 o kartı zor besler. ki hazır sistemler çok daha uygun.özel psu bile seçemedim kasanın üzerindeki psu yu kullandım ve ona ramen bütçeyi geçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ssd zaten en ucuzlarından biri ekran kartı sistemin gücünü etkiliyor o yüzden ellemedim
500gb bence bu devirde hiç bir işe yaramıyorSSD ucuz? 1tb almak yerine 500gb alıp r5 5500 almak çok daha mantıklı. Zaten stok soğutucu ile geliyor. 3600 o kartı zor besler. ki hazır sistemler çok daha uygun.
r5 3600 bu dönemde hiçbir işe yaramıyor?500gb bence bu devirde hiç bir işe yaramıyor
r5 3600 kullanıyorum ve pcle kanalı olarak 4.0 destekliyor passmark puanı olarak bir tık önde daha fazla ön belleği olduğu için fps oyunlarda daha iyi fps veriyor ayrıca daha ucuzr5 3600 bu dönemde hiçbir işe yaramıyor?
r5 3600 kullanıyorum ve pcle kanalı olarak 4.0 destekliyor passmark puanı olarak bir tık önde daha fazla ön belleği olduğu için fps oyunlarda daha iyi fps veriyor ayrıca daha ucuz
eksileri fazla ısınıyor ve eski
FPS oyunlarında R6 hariç CS'de ve Valorantda 40FPS daha fazla veriyor (5500). 3A oyunlarda ise %8 daha iyi. Ayrıca stok fanla birlikte geliyor ve aradaki fiyat farkı sadece 250tlr5 3600 kullanıyorum ve pcle kanalı olarak 4.0 destekliyor passmark puanı olarak bir tık önde daha fazla ön belleği olduğu için fps oyunlarda daha iyi fps veriyor ayrıca daha ucuz
eksileri fazla ısınıyor ve eski
bütçe yetmiyor zaten ama alıcı ssd yi 500 gb a düşürürse r5 5500 alabilir ama değmezFPS oyunlarında R6 hariç CS'de ve Valorantda 40FPS daha fazla veriyor (5500). 3A oyunlarda ise %8 daha iyi. Ayrıca stok fanla birlikte geliyor ve aradaki fiyat farkı sadece 250tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: