Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Fiyatlar hemen hemen aynı üçüne de güveniyorum marka olarak sizce hangisi?
Bütçede problem yokta Hardline da aklıma çok yatıyorHiq biraz daha iyi sanırım bütçen yetiyorsa en iyisi o.
Eskiden kötü deniliyordu şu an daha sıcak bakılıyorhardline tabi eskisi gibi populer mi bilemiyorum
Yani 2 ay gidiyor ortalama aylığı 700 falan iyi fiyatHİQ çok rahat tek geçer hocam
fiyatı biraz tuzlu ama kesinlikle değer
hangi supplamenti alacaksnız hocamYani 2 ay gidiyor ortalama aylığı 700 falan iyi fiyat
Protein. Başlıkta da var. MySupplement kullanıyordum zam yaptılar bunlardan birine geçeyim diyorumhangi supplamenti alacaksnız hocam
hi pro plus alacaksınız yani hocam , strawberry milkshake olanı tavsiye ederm çok güzel tadıProtein. Başlıkta da var. MySupplement kullanıyordum zam yaptılar bunlardan birine geçeyim diyorum
Onu düşünüyordum zaten de 1350tllik harcamaya bir shaker koyamıyorlarhi pro plus alacaksınız yani hocam , strawberry milkshake olanı tavsiye ederm çok güzel tadı
evet garip biraz orası ayrı almanız gerekiyor istiyorsanızOnu düşünüyordum zaten de 1350tllik harcamaya bir shaker koyamıyorlarÇok komik
Var elimde ama insan almışken o kadar bir shaker havlu vs. istiyorevet garip biraz orası ayrı almanız gerekiyor istiyorsanız