fruko.gzz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Arkadaşlar 2 haftadır wireless kulaklık arıyorum artık bu 4 tane kulaklık arasındayım bütçemi daha fazla yükseltemem maalesef benim için önemli olan şeyler mikrofonunun çok kötü olmaması yani karşı tarafa net sesim gitse yeterli ayrıca dışarıdada kullanacağım için çok kaba durmaması gerek arasında kaldığım kulaklıkları aşağı bırakıyorum şimdiden teşekkürler.
www.vatanbilgisayar.com
www.akakce.com
www.itopya.com
www.pttavm.com
Razer Barracuda X:
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SteelSeries Arctis 7X+:
SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.875,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ASUS ROG STRIX Go 2.4:
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'da
HyperX Cloud Core Wireless:
PTTAVM: HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olacak var mı?Arkadaşlar 2 haftadır wireless kulaklık arıyorum artık bu 4 tane kulaklık arasındayım bütçemi daha fazla yükseltemem maalesef benim için önemli olan şeyler mikrofonunun çok kötü olmaması yani karşı tarafa net sesim gitse yeterli ayrıca dışarıdada kullanacağım için çok kaba durmaması gerek arasında kaldığım kulaklıkları aşağı bırakıyorum şimdiden teşekkürler.
Razer Barracuda X:
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SteelSeries Arctis 7X+:
![]()
SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.875,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS ROG STRIX Go 2.4:
![]()
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
HyperX Cloud Core Wireless:
PTTAVM: HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığıwww.pttavm.com