Öneri İ5 12400f e bu kule tipi iyi midir?

Rabiotta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
Selamlar aklımda id cooling se 214 xt vardı fakat indirimde bu ürünü gördüm sizce se 214xt e göre iyi midir ve kasamla uyumlu mudur?
Thermaltake Versa T25 kasa

Fiyat performans olarak gayet iyi
Biliyorum bunu fakat attıgım fan indirimde şuan 1200den aşağıya yok marka olarak da daha iyi soğutma performansı iyiyse artic freezer almayı tercih edicem ytde i5 12. İçin test bulamadım

Hocam MSI H610MB pro anakartım var ARGB uyar mı, uymazsa siyah olanı almayı düşünüyorum ben de. Bir de ARGB olsa dahi ışıkları komple kapatabiliyor muyuz, ışıklı sistem çok tercih etmiyorum ama arada bir açabilirim. Teşekkürler
anakartında argb slotu yok kasanın kontrolcüsüne bağlaman lazım , ışık istemiyosan da argb kablosunu bağlamazsın ışıksız şekilde kullanırsın sorun olmaz

anakartında argb slotu yok kasanın kontrolcüsüne bağlaman lazım , ışık istemiyosan da argb kablosunu bağlamazsın ışıksız şekilde kullanırsın sorun olmaz
Kasada bir tane kontrolcü arkada var kablolamanın olduğu yerde fakat ARGB mi bilmiyorum. Kasam MSI MAG 100M, önde 2 fan var ARGB değli RGB, arkadaki kontrolcüye bağlılar. Kontrolcünün ARGB destekleyip desteklemediğini nasıl anlayabilirim? Kontrolcü üstünde yazıyordur sanırım.

hocam bi özel mesaj bakarmısın

artic al bence kalitesi daha iyi yanında mx5 macunda geliyor mis

arctic çok kaba duruyo ben se 224xts tercih ederdim

başka seçenek yok o zaman artric sığıyosa onu al

Geri