❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

naysla daha ucuza gelir

@Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban

375 adet stok var

Tüh be gorseydim.önceden alırdım

Darmoshark N3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasil bir muase

Fury Z ne, kafayı mı yediniz. 2023 yılında fury z mi alınır.

Düzenleme: Fiyatına baktım,1300 TL fssgfafsffsfsffafafsfgsgagah

pwange fabrikasından cıkıyormus iyi olabilir ama switchler kötü bi gm8.0 mod gerekebilir
Ben o mouse'u kullandım, pwnage ergo wireless'ta kullandım (elimden 5 tane siyah pwnage ergo wireless + 1 tane de beyazı geçti.) 950'ye ajazz aj199 varken ne edip 3335 sensörlü , 30ms tıklama gecikmesi olan, daha ağır bir mouse alayım. Üstelik 1300 TL. Halihazırda ürün mevcutsa kullanırsın ama yeni mouse alacak olsam kesinlikle almam. Liste yapsam ilk 100'e bile giremez. Hangi kafayla 1300'e satıyorlar anlamıyorum. 700 TL civarında alınabilir.

Ben o mouse'u kullandım, pwnage ergo wireless'ta kullandım (elimden 5 tane siyah pwnage ergo wireless + 1 tane de beyazı geçti.) 950'ye ajazz aj199 varken ne edip 3335 sensörlü , 30ms tıklama gecikmesi olan, daha ağır bir mouse alayım. Üstelik 1300 TL. Halihazırda ürün mevcutsa kullanırsın ama yeni mouse alacak olsam kesinlikle almam. Liste yapsam ilk 100'e bile giremez. Hangi kafayla 1300'e satıyorlar anlamıyorum. 700 TL civarında alınabilir.
furylevelin gazı işte mesela fury x te 2500 suan ama ürün mpow air 2 nin klonu ama mpow yarı yarıya ucuz neden acaba

Geri