Öneri Glorious Model O Alacağım Nasıl?

açıkçası glorıusu severim lakin yazılım konusunda berbat şikayet dolu 2k ya daha güzellleri gelir eger elin büyükse ölçütlerine bakarak iyzico ve parolpara kampanyalarıyla scyrox v8 almanı tavsiye ederim
hocam scyrox yanlış hesaplamadıysam 1800 e falan geliyor diğeri ise 1k arasındaki farka değer mi acaba genelde cs oynuyorum fps olarak

Kullanmadım kalitesi çok övülüyor
hmm anladım. Yani evet olumlu yorumlar okuyorum da gerçekten bilen biri çeşitli orta segment ve üstü mouselar kullanıp scyrox kullanan birinin yorumlarını merak ederdim burada. Kullanmış olsaydınız bir kıyas yapardık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam scyrox yanlış hesaplamadıysam 1800 e falan geliyor diğeri ise 1k arasındaki farka değer mi acaba genelde cs oynuyorum fps olarak
hocam siz yazdığımı okudunuz mu

içinde sensörü daha iyi eger alabiliyorsanız scyrox daha iyi olur 8k ekstrası var lakin 240 hz monitör yukarısı yoksa pekte görmessiniz

hmm anladım. Yani evet olumlu yorumlar okuyorum da gerçekten bilen biri çeşitli orta segment ve üstü mouselar kullanıp scyrox kullanan birinin yorumlarını merak ederdim burada. Kullanmış olsaydınız bir kıyas yapardık

hocam siz yazdığımı okudunuz mu
hocam cidden çok teşekkürler bilgilendirme için ama o GG deki versiyonu 8k mı yoksa 1k mı onu çözemedim .d birde sizin dediğiniz ajaxx maalesef GG'de yok yani başka bu fırsatı kullanabileceğim site yok galiba ve zatende benim bütçem max 1500 lira olduğu için bu civarlarda geziyorum cashback alıp başka yerlerde kullanacağım ondan dolayı fazla da yukarı çıkmak istemiyorum.

içinde sensörü daha iyi eger alabiliyorsanız scyrox daha iyi olur 8k ekstrası var lakin 240 hz monitör yukarısı yoksa pekte görmessiniz
monitörüm 165hz zaten fazla bir etkisi olmaz o zaman ilerleyen zamanlarda yükseltmeyi düşünüyorum o zamanlar bakılır.

2300 liralık mouseyi 1kya aldım cidden çok iyi fırsat aldım glorious u

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,660
Üyeler
174,413
Son üye
yakupbedir
Geri