Öneri Glorious Model O Alacağım Nasıl?

Este

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Bütçe
2000

Arkadaşlar Hazır şu iyzico+ parolapara varken bu mouseyi almak istiyorum sizce nasıl bu fiyatlara başka mouseler varmı o fırsattan yararlanabileceğim ?
Yanlış hesaplama yapmadıysam 1000liraya falan denk geliyor galiba
birde şu var https://www.gaming.gen.tr/urun/2544...ms-dmw-mw-glorious-xl-siyah-mouse-pad-hediye/ bununla onun farkı ne onu anlamadım bu 800 e geliyor galiba hangini almaylıyım

Arkadaşlar Hazır şu iyzico+ parolapara varken bu mouseyi almak istiyorum sizce nasıl bu fiyatlara başka mouseler varmı o fırsattan yararlanabileceğim ?
Yanlış hesaplama yapmadıysam 1000liraya falan denk geliyor galiba
birde şu var https://www.gaming.gen.tr/urun/2544...ms-dmw-mw-glorious-xl-siyah-mouse-pad-hediye/ bununla onun farkı ne onu anlamadım bu 800 e geliyor galiba hangini almaylıyım
minus olan küçük elliler içinmiş galiba ondan vazgeçtim :D

hocam birde hesaplamam doğru mu acaba ücrette ? valla bu aralar sıkışımda :D

hocam birde hesaplamam doğru mu acaba ücrette ? valla bu aralar sıkışımda :D
hocam kampanyayı kullanmadım ben o yüzden bir şey demeyim :D etiketlediğim arkadaşta yardımcı olur mouse için görünce

Daha önce model o wireless kullandım ve tadı damağımda kaldı diyebilirim hocam. Çok güzel mouse hiç düşünmeden alabilirsiniz diyebilirim. BAMF sensör her zeminde çok güzel çalışıyor. Fakat 1kHz olması önümüzdeki yıllarda teknolojiden uzak kalmanızı sağlayabilir. Aynı fiyata attack shark X3 pro 8k veya ikinci elde ajazz aj159 pro da düşünülebilir. Benim için 8kHz bir sorun değilse ve deliklerden dolayı içinin çabuk tozlanması sizi rahatsiz etmiyorsa alınabilir bir mouse. Sırf sensör ve ergonomisi için alırdım şahsen ben.

ben san güzel bir açıklama yapayım bekle

Daha önce model o wireless kullandım ve tadı damağımda kaldı diyebilirim hocam. Çok güzel mouse hiç düşünmeden alabilirsiniz diyebilirim. BAMF sensör her zeminde çok güzel çalışıyor. Fakat 1kHz olması önümüzdeki yıllarda teknolojiden uzak kalmanızı sağlayabilir. Aynı fiyata attack shark X3 pro 8k veya ikinci elde ajazz aj159 pro da düşünülebilir. Benim için 8kHz bir sorun değilse ve deliklerden dolayı içinin çabuk tozlanması sizi rahatsiz etmiyorsa alınabilir bir mouse. Sırf sensör ve ergonomisi için alırdım şahsen ben.
hocam valla elimde gamepower ursa var bana çağ atlamış gibi olur diyorumda dediğim gibi maddi durum biraz sıkıntı o yüzden şu cashbackden yararlanmak istiyorum gaming gen tr de de en iyi o var o yüzden buna baktım bu fırsatta başka alabileceğim mouse varsa değerlendirmek isterim

hocam valla elimde gamepower ursa var bana çağ atlamış gibi olur diyorumda dediğim gibi maddi durum biraz sıkıntı o yüzden şu cashbackden yararlanmak istiyorum gaming gen tr de de en iyi o var o yüzden buna baktım bu fırsatta başka alabileceğim mouse varsa değerlendirmek isterim
Gaminggen'den alma şartı olduğunu bilmiyordum hocam. Ben kullandığım dönem boyunca çok severek kullandım. Özellikle shape'i benim elime çok güzel oturuyordu. Belli fiyattan sonra sensörler işin icinden çıkıp şekil daha önemli oluyor. Elinize en uygun hangi mouse ise onu almaniz en doğrusu olur.

20 Temmuz 2024 tarihinde MODEL O WIRELLES almışım. O tarihten aşağı yukarı 01.03.2025 tarihine kadar 8 ay kullandım. ELİM BÜYÜK ve ELİME OTURAN en iyi mouse'lardan biri oldu. Kalitesi bana göre premium hissettiriyor çok çok iyi mouse kullanmadıysan eline aldığında şöyle bir kaldır sağ sol hareket ettir biraz hissedersin direkt kalitesini. Şu anda aktif AJAZZ AJ 159PRO kullanıyorum 8KHz de.Bu mouseyi de marttan beri kullanıyorum aktif. 20 temmuz 2024 ün öncesinden beri aktif Battlefield 1 oynuyorum iki mouse ile de oynadım çok kez. Biraz fark hissettim. Ne açısından? Oyunda sanırım daha iyi refleks atıyorum. Daha hassas ve daha refleks vuruşlar atmaya başladım youtube a video bile atmaya başladım artık. Daha hassas dediğim şey aslında yoklama hızı ile bağdaştırılabilir yani MODEL O Wirelles 1khz ama ajazz 8khz . Ama model o alma demiyorum kesinlikle al indirimle alıyosan. Fiyatı biraz pahalı şuan.
bir puanlama yapayım bir de önemli bir şey söyleyeceğim.

genel kalite
ajazz: 7.5/10
glorious 8.75/10

hissiyat
ajazz: 8/10
glorious . 10/10

ele oturuş
ajazz : Küçük el için mükemmel
Glorious : Büyük el için mükemmel

şarj
ajazz: 8k da kullanıyorum 1 hafta falan gitmesini bekleme 8khz de kullanırsan
glorious : baya iyi gidiyordu 1 haftayı kesinlikle geçiyordu ama 1khz de kullandığımı unutmayınız.

malzeme kalitesi ve skatez kalitesi
ajazz: orta-iyi düzeyde yan tuşlarda yay sesi olabiliyor ,SKATEZLER BERBAT
glorious: kesinlikle daha iyi malzeme kalitesi çok zorluyorum gıcırtı falan neredeyse yok yay sesi hiç yok. delikli yapıda olması elimin terlemesini engelliyormuş ajazz'a geçince elimin bayağı terlediğini farkettim, EN İYİ SKATEZLERDEN BİRİNE SAHİP

yazılım
Ajazzın yazılımı da gayet güzel bir çok ayar var gayet açık bir şekilde
Glorious yazılımı da daha resmi duruyor böyle çin malı gibi değil de kaliteli gibi duruyor arayüzü ama hiçbir fark olmaz gayet sorunsuz benim için ikiside

son olarak kesinlikle MODEL O 8K versiyonu al madem 2k üstüne çıkıyorsun iyzico falan da kullanırsan alırsın iyi fiyata 4K-8K versiyonu vardı delikli yapıda değil ama glorious kalitesini seviyorum kalitesiz ürününe denk gelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sensör bahsetmedim tabii ki ajazz 'ın sensörü daha yüksek ama, gloriousunki de fena değil 3370 e denk olması lazım

Son düzenleme:
açıkçası glorıusu severim lakin yazılım konusunda berbat şikayet dolu 2k ya daha güzellleri gelir eger elin büyükse ölçütlerine bakarak iyzico ve parolpara kampanyalarıyla scyrox v8 almanı tavsiye ederim

açıkçası glorıusu severim lakin yazılım konusunda berbat şikayet dolu 2k ya daha güzellleri gelir eger elin büyükse ölçütlerine bakarak iyzico ve parolpara kampanyalarıyla scyrox v8 almanı tavsiye ederim
scyrox v8 kullanıcısı olarak mı öneriyorsunuz kullanmadınız mı yoksa

Geri