The Crew 2 vs Forza Horizon 4 mü

Montofteam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
845
Sistem sıkıntım yok her türlü ikisinide rahatça oynabilirim ama işte şu an forzah 5 e bütçe çıkmıyor o yüzden the crew 2 mi yoksa fh 4 mü? Ve niye hani neyini beğendiniz neyini beğenmediniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sistem sıkıntım yok her türlü ikisinide rahatça oynabilirim ama işte şu an forzah 5 e bütçe çıkmıyor o yüzden the crew 2 mi yoksa fh 4 mü? Ve niye hani neyini beğendiniz neyini beğenmediniz?
Hemen hemen her akşam can sıkıntımı fh5 mapinde müzik eşliğinde yanlayarak geçiriyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hemen hemen her akşam can sıkıntımı fh5 mapinde müzik eşliğinde yanlayarak geçiriyorum.
Gamepadle çok keyifli klavyeyle hissiyat nasıl bilmiyorum

Crew’in haritasını beğendim ben. Gerçek harita, gerçek hayat gibi. Şehirden şehire giderken simülasyon, oyun gibi değil gerçek gibi. Git git bitmiyor.

Ama Forza gibi de bir gerçek var.

The Crew 2'yi para verseler oynamam be 😀
Forzadan şaşmayacaksin

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepadle çok keyifli klavyeyle hissiyat nasıl bilmiyorum
ya şahsen zaten fh5 alabilsem alıcam ama bütçe yok o yüzden fh4 vs crew 2

ya şahsen zaten fh5 alabilsem alıcam ama bütçe yok o yüzden fh4 vs crew 2
Fh5 örneği verirkem fh4e değindim hocam. Aradaki fark grafikten başka bişey olamaz heralde o yüzden benim önerim fh4

Crew’in haritasını beğendim ben. Gerçek harita, gerçek hayat gibi. Şehirden şehire giderken simülasyon, oyun gibi değil gerçek gibi. Git git bitmiyor.

Ama Forza gibi de bir gerçek var.
crew 2 e diyolar oyun gibi gerçekçi değil harita olarak crw 2 ciddi büyükmüş onu biliyorum eyv

Fh5 örneği verirkem fh4e değindim hocam. Aradaki fark grafikten başka bişey olamaz heralde o yüzden benim önerim fh4
Herhalde dediğinden forza 5'i oynamadın herhalde. 4 ile arasında dağlar kadar fark var. 2-3 kat daha güzel 5.

Geri